![]() |
Profesje
elo, jaka profesją najlepiej się gra na facc. Jaką grać doradźcie :D
|
Kina albo pal.
Pis |
Cytuj:
|
Kina
<znaczki> Edit- odpadają, połowa czarów jest dla pacc. |
Nie posiadasz wtedy wielu użytecznych run i czarów.
|
Cytuj:
|
Skoro marudzisz na skillowanie - nie graj...
Knight - weapon, weapon, weapon... W rozrodczy męski narząd i jeszcze więcej kasy. Prostota gry nim. Nawet bez exori sobie może poradzić w późniejszej fazie gry. Przynajmniej znam takich kina, co osiągnęli 100 bez pacca... Pal - Biegniesz i strzelasz, biegniesz i strzelasz... amunicja ;<. pal może robić fajne lootbagi, też nie jest zbyt biedny. Palowi expowiska starczą spokojnie do 80 lvl'a. Ale brak czarów Paccowych może utrudniać rozgrywkę. Baj de łej - nie możesz się wysilić i poszukać? @DOWN - Ooo, fajnie mnie uzupełniłeś xD. "Jak lagi są to kina się cieszy... Nie będzie palków ani magów..." |
Knightem możesz grać nawet ja są lagi (bardzo częste ostatnio) i ogólnie jest nim spokojna gra, czasami możesz sobie na coś mocnego wyskoczyć jakieś demony albo wrl (jak ja)xD
|
Cytuj:
|
Nie. W axie. Skoczysz?
Nie ma najlepszego typu broni... Ja używam axe'a bo mi się tak podoba... No i mi się podoba ^^. |
Cytuj:
|
idz z dwarven shield , plate set, dark helmet na amazony
potem idź z tym samym eq na dragi następnie idź w mpa , golden legach , mms itd na amazony, a potem na dragi |
Knight musi zawsze dążyć do jak najlepszego eq, tj. jak najwięcej punktów obrony. Czyli knight dąży do tzw. full set'a.
|
Cytuj:
|
UH'y po updacie to G.Ó.W.N.O. (niestety :/).
Teraz Knight używa health potionów. http://tibia.wikia.com/wiki/Health_Potions Masz link. Enjoy. |
Cytuj:
|
Do jakich chcesz... Ja po Rook'u zawsze skillowałem do 50/50~ i miałem spokój do 25 lvl'a jak nic.
|
Cytuj:
|
Wal z czego chcesz! Ja chciałem być oryginalny - po co mam jak wszyscy swordem walczyć (7.8 bodajże), to zrobiłem sobie Knighta na axy...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25. |