![]() |
Jak Zarobic 100k w 2 tygodnie??
otóż mam mały kłopot, ktoś mnie haknął i powyzywał ludzi na serverze i i teraz musze zaplacic 2 osobom po 50k na jedna osobe mam 1.5 tygodnia druga dała mi 2 tygodnie jak zarobic taką sumę w tak krótkim czasie??
chce ratowac mojego palka lvl 30 skile 65/45 plx pomożcie |
Ja bym zrobił nowego chara 30 lvl i takie skille możesz w te dwa tygodnie odrobić :P
|
Tachaj, tachaj, tachaj i tachaj lootbagi na dc/outlaw campie. Zbieraj wszystko co sie da sprzedac. Jezeli caly dzien bedziesz zbieral takie przedmioty to dziennie nawet bedziesz mogl uzbierac 20k (wiem bo kumpel calymi dniami tam siedzi ;p). Bp parców i jedziesz :p
|
czyli możliwe jest uzbieranie takiej kwoty w tak krótkim czasie??
dzięki chodziło mi o to żeby właśnie nie robić nowej postaci bo byłoby bez sensu... |
Ewentualnie lootbagi na MT. Sternum... No albo na guciach.
|
Przestań grać z miesiąc. Zapomną po tygodniu już.
|
Kwota jest do uzbierania w 1 dzień ;p
Posmigaj po Mintwalin. |
Cytuj:
na mintwalin bylem juz jak na razie to 10k tylko mi weszło spróbuje może na piratach albo na banucie |
Na mint 10k.? o.O A robiłeś lootbag.? Bo chyba nie. + skórki.
|
robiłem loot baga tylko że siedziałem pół godziny tam bo nie miałem więcej czasu dobrze że wcześniej zrobiłem postmana bo byłoby ciężko targać loota taki kawał drogi...
|
10k na 30 min to chyba dobry wynik co.? To do Mint i zarabiać.! ;-)
|
3h rano 2h wieczorem i masz kase na payment chociaz za te 100k nowy char by wyszeld lepiej mysle
|
zarob tyle kasy ile zdolasz przez ten czas i zamiast im placic zrob nowego chara.
no i oczywiscie przestan uzywac botow. |
nie oplaca sie ladowac 100k w 30 palla. Jesli je uzbierasz zrob nowego chara i go UKRYJ a temten do PK.jesli juz zrobisz nowego chara to idz tym 30lvl do tech kolesi co cie hunca, jeslicie zabija graj na nowym jesli nie graj dalej na sarym
|
Cytuj:
nie potrzebujemy na tym forum debili.. Niby gdzie miał o tym poszukać jak takiego tematu nie było :F. |
Cytuj:
|
Lepiej sprzedać tą postać i założyć nową
|
Ewentualnie, możesz nowego chara zrobić na nowym koncie.
|
Cytuj:
A i uzbieraj tyle kasy ile dasz rade i zrób nowego hara bo to zajmie 2 tyg i będziesz miał sporo kasy. |
Olej. Ja bym olał. Wole ginąć niż komuś płacić.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:55. |