![]() |
Zalety bycia Rookstayerem
Heja
Jakie są dla was zalety bycia Rookstayerem?? Mi to pomaga np przy robieniu nowej postaci jak przechodzę rooka bo mogę sobie dać na postać najlepsze eq na rooku itp:p |
+ Mniejsze prawdopodobieństwo śmierci
+ Nikt Cię nie huntuje + Można się trochę pośmiać z noobów/idiotów. + Klimat + Bardzo szybkie zdobycie "najlepszego" seta na rooku. |
Powstają o nas takie faaajne tematy.
|
Dostaje darmowe makarony w sklepie na rogu.
|
:p
Zalety hmm....
0 Huntów Eq na nowe chary Respect od newb Możliwosc smiania sie z newb Odkrywanie tajemnic @offtop Wada! Trapy;] |
Cytuj:
|
Na pierwszym miejscu postawie poznawanie nowych kolegów
A reszta jest wymieniona wyżej ;) |
@ up
Na mainlandzie też poznajesz kolegów :baby: |
Wspaniała zabawa :) a przedewszystkim popularność xD
|
@up
Flao~ zgadzam sie z toba w 100% iz znam cie z Mythery Osobiscie ;] podpowiedz ( Też chcę mieć taka czapke jak wy :P) jak sie skapniesz to prv :D |
granie na rooku jest bez sensu. wszyscy ktorzy sa rookstayerami po porstu boja sie deda na mainie.
|
@up
no to mylisz sie bardzo kolego;) |
Ja sie nie zabijania po prostu nie lubię trocić eq i rzeczy a na rooku jest mało ludzi, spokojnie i fajnie.
|
A ja uwazam ze ci ktorzy nie wychodza na maina sa po prostu lagodnie mowiac "inni". Ile mozna siedziec na nudnym syfie np. na trollach 40-60 levcem?
@2x Down: no to co ciekawego mozna robic na rooku? Chetnie sie dowiem. |
Cytuj:
Jakie pytanie, taka odpowiedź, bo skoro na tym rooku grasz to chyba wiesz jakie są plusy a jakie minusy grania na nim. @down Między innymi, ale teorie na temat tzw. "meetingu" z przyjaciółmi na mino hell są oklepane. Każdy głupi wie, że tzw. "przyjaciel" opierdoliłby Cię i przyciął przy pierwszej lepszej okazji ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tylko ze dopiero jak zdobędziesz 60 lvl.To dopiero bedzie prawdziwy kolega. |
Moim zdaniem niema żadnych zalet z bycia Rookstayerem, ponieważ na rooku jest bardzo nudno, mało expowisk, najlepszy potwór to minotaur:baby:
|
Cytuj:
No może i w sumie jest w tym odrobina racji. Zwracam honor [po części] ;]. |
Zero huntów
Lepsze eq na nowej postaci noobki |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:05. |