![]() |
Kyra 183ek , 204 rp and 159ek Own3d
183Ek
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/39338 204Rp And 159Ek << wbil rsa przed dedem ; D http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/39339 Elooooooooo For Better Kyra |
We rox kurwaaaaaaa!!
|
miazdzymy <333
|
Co polecialo z alex'a?
Ale kretyn. |
jak to spainy na vt powiedzialy "dsm dsm dsm " hauhhausdfuhasf. Nikt nie wie bo spainy noobami tam stały wiec oni maja loota.
|
Muhahahahhahaha ten 180+ to nie dziwie sie ze padł , a co tam robił boltos i Alex ? muhaha jutro go wybrecham jak spotkam na miescie muhahahah . Chyba chciał byc HERO ale nie zna powera noob charow ;] , elegacnko wiecej fragow plx , takimi snakami to mozecie wojne wygrac bo w Openkach to cos nie za bardzo szło ;]...
|
wojny sie nie da wygrac sneakami -.-
|
@up
ale nie ma zadnej wojny, chlopaki nie maja zajecia to pkują :) |
herineey ;oo. Dla nas jest to tylko fun. Nie dajemy wam spokojnie expic i tyle :P
|
Cytuj:
ciekawe co lepsze ? dostac w pizde na opence czy zrobic z 10 snake i zryc psyche dla typow ktorzy sie wyplaca, bo sa bezradni -.- |
Po 1 czemu mowicie tu o wojnie? U nas sa tylko Spainy z wojny no i moze 2-4 osoby ktore tez braly udzial w wojnie.
Reszta osob nie byla zamieszana w wojne..pekujemy bo YGO samo o to prosilo. |
Powodem jest PA, a jezeli komus zostaje albo opuscic serwer z opuszczona glowa albo jeszcze polozyc kilku to wiadomo co wybierze ;]
|
Cytuj:
Co ty bredisz noobie? O openkach nie bylo mowy. My nie mowimy o wojnie kurwa ogarnij sie koles -,- |
Dla mnie to jest proste, robili PA to mają ;D mam nadzieję ze coś się jeszcze uda zrobic:P trzeba walczyć:)
|
no no no ;) ladne fragi i ladny pking ;) tylko cos mi sie wydaje ze w niewielu miejscach mozecie tak pekowac gdzie sie dobrze zbunkrujecie ;>
|
Cytuj:
Wez Ty ogarnij ryfe czlowieq pierw dokładnie przeczytaj to co napisałem a potem pisz o "Openkach" -.- |
@up
a Ty"pierw"naucz sie pisac; / sneak<3 |
Lepiej robic sneaki i fragowac niz nie robic nic.
A wogole rox by bylo jakby wylogowac polowe ekipy kolo temple i capnac kolesia w drodze do dp albo na statek. |
Cytuj:
Dobrze miSZCZu miJagI postaram sie |
Dobre fragi, a przede wszystkim przemyślane :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:12. |