![]() |
Lagi ? sposob na nie?
Witam
Mam internet radiowy 512 mb , wszystko wylaczone i mam straszne lagi , macie jakies pomysly co zrobic aby ich nie bylo? Pozdro |
jak mniemam neostradA?
|
Zmienić internet?
|
Zamień radiówkę na jakiś stały dostęp. Najlepiej coś a'la 1 megabit.
@DOWN: Pod pojęciem stałym chodziło mi o to, że przy złych warunkach radiówka po prostu "walnie", tj. wiatr, deszcz. |
Cytuj:
@topic Internet radiowy prawie zawsze wytwarza "lagi" ze względu na przesył pakietów który odbywa się drogą radiową. Przerzuć się na coś kablowego : neo / upc / kablówa cokolwiek. |
512 mb.?! Osz.! Gdzie taki internet można znaleźć.?!
Radiówki mają to do siebie, że raz działają, a raz nie. Przy złej pogodzie (czyt. wiatr mocny, burza) nie pograsz sobie. |
Hmm...
Zależy jeszcze czy to przez internet, czy przez sprzęt jaki masz.
Ja także mam 512 radiowy, ale zero lagów, o ile siostra filmów nie ściąga;p Jeżeli jest to przez sprzęt spróbuj zmienić priorytet Tibii na wysoki. Np jak masz mało fps<widzisz to na górnym lewym rogu ekranu kiedy wciśniesz alt+f8> to spruboj włączyc menedżera zadań, znaleść Tibie i zmienić priorytet. Jeżeli to nie pomoże hmm... zmień w zakładce Graphic~ DirectX na OpenLG <ja tak robie i pomaga czasem;p> A jeżeli to też zawiedzie no to zmiana neta. :cup: |
Tylko wlasnie nie moge zmienic bo za zerwanie umowy jest kara no nie ?
Pzdr |
Przeglądaj oferty, Netia oferuje internet bez potrzeby zrywania poprzedniej umowy.
|
Netia FTW !
Może tnie trochę ale problemów z up/down ani cięcia co 1 kratkę to nie ma ... ; ] |
Cytuj:
|
Cytuj:
to samo prawie jest podczas burzy, deszcz i pioruny tworzą zakłócenia które osiągają nawet 90% także nie ma co korzystać z internetu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Tak 512 megabitów. "Trochę" szybki internet o.O Ale tak to jest jak się nie potrafi czytać/myśleć (nie chodzi konkretnie o Ciebie). Być może chodziło o 512 kb. @down Dokładnie 512 kb/s :-P |
A nie chodzi tu czasem o 512 kbit a nie o 512 kb?
|
@up
Nie, to chodzi o 512 kb. Myslisz kb z kB a to jest różnica. |
prosta odp
jezeli masz NEOstrade to mozesz pograc o najwyzej w sapera xD |
PLEASE KILL HIM NOW :<
Nie dość, że wszędzie spamujesz, to jeszcze czytać nie umiesz. Od kiedy neostrada to internet radiowy.? |
Cytuj:
Dizwne ze "prawie" bo gdy ja mam burze albo mocny deszcz to z reka na sercu mowie ci ze roznicy NIE MA |
Ja mam radiowke (128kb) i jak jest silny wiatr lub burza to nigdy mi sie nie zawiesza ani cos w tym styluX(X(X( jak radiowka to odrazu wszyscy: "zmien neta", "radiowy jest do du.py" Moze nie chodzi tu o neta:evul: Jak on ma lagi z innego powodu...napewno z innegoX(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:29. |