Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   13 Druid (Venore, Candia) - pomoc (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=171553)

eld_drucik 17-04-2008 18:59

13 Druid (Venore, Candia) - pomoc

Czesć.
Jak w temacie, mam 13 drucika, mlvl 9. Zamieszkały w Venore. Według kolegów to "głupie" miasto, nie ma potworków itp. Nie wiem co robić ;( . Przeczytałem troche forum, i już wiem, gdzie zrobiłem błąd. Chce jechać do Thais ! Niestety jest problem. Nie wiem jak tam jechać, jak sie zameldować i jak przenieść rzeczy z depo. Pomórzcie mi.

PS. Szukam kogoś o podobnym lvl z kim można byłoby pograć.

mc200 17-04-2008 19:12

Jechać nie możesz. Możesz co najwyżej przejść na piechotę. Jak? Pooglądaj mapę na Tibia.pl i sam jakoś dojdziesz. Przenieść wszystko z depo? Spróboj spakować do plecaka lub wysłać parcelem (paczką). Szukasz kolegów? Podczas gry na pewno ich znajdziesz, bylebyś się sam nie narzucał "bendzesz mojim kolegom" raczej nie pasuje do przyjaźni "Tibijskiej", poprostu kolegów znajdziesz sam, choćby na expie, quescie itp.

Vincento_Vampire 17-04-2008 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eld_drucik (Post 2006492)
Czesć.
Jak w temacie, mam 13 drucika, mlvl 9. Zamieszkały w Venore. Według kolegów to "głupie" miasto, nie ma potworków itp. Nie wiem co robić ;( . Przeczytałem troche forum, i już wiem, gdzie zrobiłem błąd. Chce jechać do Thais ! Niestety jest problem. Nie wiem jak tam jechać, jak sie zameldować i jak przenieść rzeczy z depo. Pomórzcie mi.

PS. Szukam kogoś o podobnym lvl z kim można byłoby pograć.

witam wienc chcialem ci powiedziec rzebys wyszedl zahodnia bramom venore i szedl na lewo caly czas arz dojdziesz do gury durzej i potem na dol jak hcesz mozesz po drodze zapytac ale trafisz mysle powodzenia:cup::cup::cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

Valderor 18-04-2008 03:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eld_drucik (Post 2006492)
Zamieszkały w Venore. Według kolegów to "głupie" miasto, nie ma potworków itp.

Ja bym polemizował. Venore to równie dobre miasto dla low-lvli jak każde inne. Masz do wyboru rotowiska, swamp trolle, amazon camp. Mało?

eld_drucik 18-04-2008 13:07

a to może do ab ?

Mordarik123 18-04-2008 14:14

Ten temat to nauka jak grać dla noobuw pograj jeszcze trochu a sam zobaczysz co i jak ,gdzie łazic i expic a co do drogi z veno do thais to jest taka stronka jak tibia.pl i tam znajdziesz wrzysto oczym marzysz zwionzane z mapkami :baby: przenies żeczy za pomocom parcela 15gp jak nie marz to błagaj ludzi albo ić na cave raty ,obywatelstwo znajdzież również na tibia.pl ale jak cos to jest w świontyni na guże w tp :)

kaxiorek 18-04-2008 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mordarik123 (Post 2007471)
Ten temat to nauka jak grać dla noobuw pograj jeszcze trochu a sam zobaczysz co i jak ,gdzie łazic i expic a co do drogi z veno do thais to jest taka stronka jak tibia.pl i tam znajdziesz wrzysto oczym marzysz zwionzane z mapkami :baby: przenies żeczy za pomocom parcela 15gp jak nie marz to błagaj ludzi albo ić na cave raty ,obywatelstwo znajdzież również na tibia.pl ale jak cos to jest w świontyni na guże w tp :)

Jedynym noobem w tym temacie jesteś ty!
@topic
popieram Valderora Veno wcale nie jest złym miastem

Mati_Paurel 18-04-2008 15:07

widac ze jeste Newbie wiec polecam ci Carlin lub Thais. w Carlin mógłbys expic na amazonkach lub Ghostland, jednak sa ulubione miejsca pk wiec bedzie ci trudno. Thais to dla ciebienajlpesze rozwiozanie blisko Cyce, roty orci, oraz wiele ludzsi z którmi mozan sie zakolegowac ;)

@edit
sry ty z Candii wiec problemow z pk nie bedziesz mial, wybierz carlin lub Thais

CeJoT 18-04-2008 16:59

Mordarik ja proponuje żebyś pisał se słownikiem być może pomoże a jak nie to trudno się mówi .

Każde miasto jest równie dobre a dyskusje o tym które jest najlepsze można prowadzić w nieskończoność i rzucać wszelakimi argumantami co do miejsc expienia , liczby pk itd.

Na tibia.pl możesz sobie posprawdzać mapę i zdecydować gdzie chcesz mieszkać . Wszystko zależy od ciebie . "I niech Bóg Cię prowadzi" . :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39.