![]() |
Gildie okradające ludzi.
Witajcie!
Czy zdarzyło się Wam kiedyś, że Wasza gildia Was okradła? Mieliście pokój w gh i pewnego dnia nic w nim nie było? Mi i moim kolegom kiedyś się to przytrafiło :( Wyczyścili wszystkie pokoje. |
Nie, gdyz jak gralem na Refugii to mialem wspalanilych Liderow i pewnego Vice Lidera (byli para, maz i zona ;) ). byli strasznie uczciwi, az dziwne :) Stare dobre czasy, milo wspominam jak razem rozmawialismy itp. (prosze nie mowic "jaki nap, kocha tipje!~!oenoeneo" - jednak da sie nromalnie i milo rozmawiac z ludzmi, nawet w Tibii). A na Neranie jak mialem PACC, to sam bylem liderem gildii i nikogo nie ogralem z niej. Wiec ja nie spotkalem sie z takim przypadkiem jak ty. Lecz coraz czesciej sie slyszy o takich "wypadkach".
Wez napisz raport, bo o ile sie nie myle to za takie wykroczenie jest ban dla tego, co ciebie i twoich kolegow okradl w GH. Btw. Grasz na Neranie, tak jak masz w podpisie? Jesli tak - a nawet jak nie xD - to napisz nick kolesia ktory to zrobil, gdyz moze zrobic to z innymi ludzmi, nawet z tego forum. Niech lepiej gracze wiedza kto okrada i jak. Chyba nie chcesz, aby ktos inny tez zostal w raj durny (no nazwijmy to po imieniu) sposob - nie mowie o tobie, ze jestes durny, tylko o "zlodzieju". Pozdrawiam. |
Te postacie są już nieużywane- wciąz mam ich w VIP;) Ale po jakimś czasie (jak już się pozbierałem "od zera") dołączyłem do innej gildii. Wszystko ok, miła atmosfera itp. Ale kiedyś podczas rozmowy na gc zauważyłem, że mają te same "hasełka", ten sam styl grania itp. No i po jakimś czasie jak już odeszłem-okradli resztę. Próbowałem ich ostrzec ale zostałem źle potraktowany. Później żałowali, że mnie nie posłuchali. Oni mają swój system-okradają ludzi, rozdają sobie itemy, sprzedają postacie, zakładają nowe i tak w kółko. Trudno ich rozgryźć.
|
Hmm...
U mnie też nigdy, moja gildia omg najlepsza jaką mogłem mieć <najstarsza w całej Tibii :faceoff:> W ogóle Lider jest uczciwy itp... Dostaniesz haka, zginiesz czy coś od razu ci pomogą: eq, troszkę kasy itp :) Ale np tam gdzie leży 7 milionów gp to ofc nikt oprócz Lidera nie ma dojścia;p
|
Cytuj:
Cytuj:
@Xardas: tym bardziej mnie to nie dziwi ze lider był Polakiem |
Jak nie masz nic do powiedzenia na temat to zamilcz dziecko:baby:
|
Mi kiedyś dawno twmu koles dal mi inva do gildii na lucerze zanioslem tam moje itemki mialem fajny pokojik w gh przychodze poo godzinie nie ma itemkow a ja zostalem wywalony z gildi..... Najgorsze ze liderem byl polak......X(X(
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:43. |