![]() |
!!! Slimy !!!
niewiem czy byl taki temat czy nie bylo ale chcialbym wiedziec czy tego potworka da sie jakos zablokowac chodzi mi o takie blkowanie skrzynkami albo parcelami (niestety przesowa to wszystko) albo cos w tym stylu zeby poprostu stalw miejscu i sie nie ruszal... macie jakis pomysl bo mi zalezy bardzo na tym... pozdrawiam
|
Nie ma. znaki
|
ewentualnie m walkiem mozesz go od siebie odgrodzić
niczym więcej :baby: |
Bądź fire/energy fieldem, ale musiałbyś być bogaczem aby tak robić ;)
|
Możesz kimś zablokować ...
|
Jeśli chodzi ci o skilowanie na dystans low lvl palkiem to jest prosty sposób. Ustawiasz sie tak żeby biły cię dwa spidery/snake czy coś innego a slima bijesz sobie z daleka :)
Nie ma przedmiotu, którym można zablokować slima tak aby stal w miejscu, chyba ze sposoby podane przez panów up. |
Cytuj:
A czy Slim nie zabije/przesunie pajaka tak jak Mino Guard? @topid Powtarzam wypowiedzi innych, no ale trudno... Nie da sie Slima zablokowac Parcelem, Boxem, Potem (garnek). Jak juz ktos wyzej wspomnial, M-Wall (Majatek na trening <3) albo jakis kolega stojacy na skos aby bily cie tylko 2 SLimki. Wybor zalezy od ciebie ;) |
Gdy ja skilowalem slim nie zabijał mi snake'ow ale po ostatnich updatach mogło się coś zmienić :)
|
Cytuj:
Pozdrawiam. |
dziekuje wam wszystkim za odpowiedzi i porady :) postaram sie wykorzystac niektore z waszych wskazowek... pozdro
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:25. |