![]() |
Problem z antidote rune...
Dawno nie gralem w Tiebie, i dzisiaj postanowilem wkoncu sobie pograc i zrobic rookstayera, wbilem juz 8 lvl i chcem zrobic questa na katane. Ale, poszedlem do Lily (npc, który sprzedaje antidotki) i pisze "buy 2 antidote rune" i nic, napisalem na trade ocb, i jakis koles napisal ze mozna kupowac dopiero od 15 lvl, czy co niewiem, spotkalem ziomka 19 lvl i on takze nie mogl kupic tych antidotek? Niewiem co sie stalo, moze wycofali z rook'a antidotki, albo kupuje sie gdzie indziej? Ale bylem nawet u Hyacinth i tez nic..:/ Pomózcie ludzie, co zrobic aby miec te antidotki..:/
|
W żadnym sklepie na Rookgardzie nie dostaniesz tych runek. Zostały one wycofane ze sprzedaży w zimowym update. Możesz, co najwyżej, próbować kupić od graczy. A od 15 lvl to można ich używać, nie kupować ;)
|
O kur**, prze******...
Sorry, ale glupota moim zdaniem... zamknac |
Cytuj:
|
Zniszczyli tibie od upa 7.92 :(
|
Antidotek już nie kupisz ;) Dało się je kiedyś kupić, co poniektórzy mieli nosa i kupili dużo, tak jak ja. Mam teraz cały bp, który może aż teraz nie jest tak bardzo wartościowy, ale za kilka lat, hohoho ;)
Co do katana roomu, dasz rade bez antidot ;] pozdro Bert signed ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
topic: moja siorka ma 2 antidoty, bo zapomniala ze je ma :D(na depochar siedzialy) |
@up
kogo obchodzi co twoja siostra ma? i po co piszesz jak nie masz nic madrego do powiedzenia w temacie... a tak ps. wlasnie przed tibia 7.6 bylo najlepiej sorc na poczatku mial ciezko ale pozniej mogl solowac najlepsze potwory... @top runki juz nie kupisz w sklepie ale bez dasz rade to teraz cos takiego jak z copper shield musisz wziac life fluidy i food |
:/
Ogolnie to klimat gry Cipy zepsuly w update 7.92, chociaz taka grafika sie przydala ;))) Ale do rzeczy... Szczerze mowiac to dopiero teraz o tych antidotkach sie dowiedzialem (ze je wycofali). To bylo zbedne bo 5-7 lvl idace se na katana room raczej nie maja szans bez "zwascenia" duzej ilosci kasy na lifefluid itp.
Pozrowq |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:18. |