![]() |
Valkyrie
Z jakimi skillami moge iść na:
1. Amazon 2. Valkyrie Palkiem oczywiście, z góry dzięki za odpowiedź |
Według mnie możesz spokojnie iść z 55 dyst i 15 lvl B)
|
45 dyst wystarczy..
|
Ej !!!
Siema tez jestem palladynem tak od 9lvl - 10lvl muszisz miec 25 distance fighting i spear :) a na 12lvl sprubuj na slima :) :cup:
|
Cytuj:
|
na 30 dista chodzilem na Valky ;]
|
Ta jasne ja mam 43 distans i chodze na cyklopy a jak ja mialem 20 distance chodzilem na amazon wiedz mi tu nie pier***ol że nie da rady X(
|
@up
A ty sie qwa uspokuj bo jak Ci je**e to się kopytami nakryjesz. Ogarnij się a nie robisz śmietnik z tego topicu. Żal mi Ciebie. |
to było do mnie
|
@up
Nie. Do Świętego Mikołaja. @topic Na Valkyrie ze skillami 40+ możesz iść :) |
Cytuj:
2. na to wygląda ;p |
Cytuj:
|
joł a ja kiedys na amazonki szedłem odrazu na 8 lvl po opuszczeniu rooka. lurowałem je z bowa albo ze spearów. a distance fighting miałem ok 15 LOL ( ale i tak po starciu z jedna miałem 1/4 życia a z valkiriami nie walczyłem):D
|
Od razu po wyjściu z rooka możesz iść tylko na wszelki wypadek kup kilka potionków
|
Sora ale jak mialem 25distance chodzilem na ghule :)
|
Cytuj:
|
Nie gadajcie głupot że od 40 dista bo ja grałem palkiem i od 25 dista z spearami i dobrym eq tam expiłem spokojnie dasz rade na 25 distu 8o
|
Ze spokojem sobie chodź ze 30 dysta. Elegancko zabijasz z tymi skillami.
|
Lvl +12, Skill +35, EQ:Solider Helmet, Plate Armor, Plate Legs, Leather Boots, Dwarven Shield, Spear, Scarf. Na Amazonki Na Valkyrie Lvl+14 Skill+40
|
Ja bez 40 skilla bym z miasta nie wyszedł w ogóle :D Po co expić na 25dist i bić amazona przez minutę, jak można wbić 40 i mieć amazonke na 2 hity...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:55. |