![]() |
Ferumbras - Celesta 2008/04/18
|
Czy tam byli jacyś shooterzy ?:D
Słabo ogólnie. |
Mógłbym prosić o rehosta ?;p
|
Nie udało sie im zabić ferumbrasa przez pewną gildie która sie za nimi włóczyła od samego początku, a gdy przyszło co do czego to stali tylko obok tp rzucając m walle i nic nie robiąc.
|
Cytuj:
Po prostu zero zgrania. Harmonia > Ferumbras |
słyszałem że popadali zara filmik zobacze ; D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
AUEuAEHAUHEuaHUEAHUEAE Lepiej wychodzi ludzią na pvp server niż u was ;'( kinda ownejdz \: |
Cytuj:
Przy zabijaniu Ferumbrasa nie ma znaczenia czy pvp czy npvp. A po 2 to na pvp ludzie sobie na wzajem nie przeszkadzają - i to sie liczy. |
Cytuj:
Na 141 levelu z ~180ek blokneliśmy cały room z Ferumbrasem, i jakoś nikt nie padł :o W ciągu 4-6 sekund nie było ani jednego Demona, więc gdzie było zgranie na Celeście? |
Cytuj:
http://img99.imageshack.us/img99/5353/uo0250vm6wa8.jpg A po drugie już mówiłem że przez niektorych zjebów(patrz blaan haarin, azix tadius, reszty nie widać)niedało sie zabić ferumbrassa.To tyle na ten temat, nie będe sie powtarzał.Nie byłeś tam to gówno wiesz, a z filmiku nie wywnioskujesz tyle jak byś był tam na żywo. |
A słyszeliście na Celeście o runach Avalanche? ;O
Od kiedy Ferumbrasa blokuje się na środku pokoju? ;O Jakoś wciąż nie widzę tego zgrania w tej ekipie. Jakby one było, to blokerzy by wiedzieli co robić i by poszli w lewą stroną, a nie na środek, gdzie każdy (!) obrywał spam z gfb, thanks. http://images34.fotosik.pl/130/31e98e2dfa69ae1e.jpg |
Można prosić o rehost, bo mi sie rapid tnie?
|
Też bym poprosił o reshota bo mi błędy wyskakują przy wpisywaniu kodu ;x;(;(;(;(;(;(;(;(
|
15:51 Blackd [255]: Welcome to Blackd Proxy v10.3 ! Official site: www.blackdtools.com
i wszystko jasne ^^ |
chuj strzela przez te kody
@down ja gratuluje pomysłu temu, kto na to wpadł. Niedługo będzie "domyśl się kodu sam i s*******aj nabijać punkty" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:50. |