![]() |
Ratujcie Wejherowski Czolg! :)
Wiem ze to forum nie do tego typu spraw.. ale zagląda tu tysiące ludzi.
Wspieramy ważną sprawę dla naszego miasta. Będę wdzięczny za wpisanie sie i ewentualne rozdanie liknu znajomym i rodzinie... http://www.czolgisci.prv.pl/ |
Czy ja umarłem?
Chyba zrozumiesz. |
Cytuj:
|
Ten temat jest strasznie głupi, ale mam sentyment do tego czołgu, zawsze obok niego przejeżdżałem z rodzicami, jak za szczyla jeździłem na wakacje do Dębek :[[[[[[[
|
Cytuj:
Ja mieszkam niedaleko ow czolgu... i naprawde na jego miejscu nie chce widziec kapliczki :( |
oj.. na tibia.org jest więcej odpowiedzi ;P
Szybki wpis. Co wam szkodzi! :) |
kiedy powstaną strony "Uratujmy starą szafę Romana Nowaka"?
|
od czasu założenia tematu było tylko 58 wpisów ;/
Myślałem ze z TYSIĄC sie zbierze! |
poszło
signed bumped |
Jak sie wkoncu wybiore do wejherowa na turniej to chetnie bym zobaczyl ten czolg.
|
warhammer? ;>
|
A jak xD Ostatnio ekipa byla ale niestety mnie zabraklo =( ale nastepnym razem nie odpuszcze.
|
Trzeba ratowac starego ruskiego T-34! Ja sie tam wpisalem ^.-
|
Ha, a mnie to nawet fotkę pstryknęli do którejś z lokalnych gazet w ramach walki z przeniesieniem czołgu = )
Nie wiem, co im ten poradziecki złom przeszkadza, szczególnie że stanowi on jeden z najbardziej charakterystycznych punktów miasta i jest świetnym drogowskazem. |
Cytuj:
|
Wszedłem w linka :) Pasi ? ;s
|
Cytuj:
hehe.. Ja bylem na pierwszej stronie Dziennika Baltyckiego ;P i w radiu gdansk sie wypowiadalem ;) @up samo wejsie nie wystarczy. |
Wpisałem się, bo myślałem że dostane cuksa, a tu ni ma, dupki jedne xd.
|
Michoss dobrze że mnie ostrzegłeś. Już prawie sie wpisałem, uff:axeman:
|
Zdaje mi się, że postawienie kaplicy przy jednostce wojskowej sprawiłoby trudność przy dokumentacji filmowej różnych uroczystości.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03. |