![]() |
Programy oszalały na punkcie Tibi
Witam!
Mam bardzo dziwny problem. Trudno mi go opisać więc załączam zrzut ekranu: http://www.wgraj.net/img.php?mode=full&file=15552 Bardzo mnie to dziwi. Na szczęście Kaspersky wszystko blokuje. Co mam zrobić? Spybot nic nie znalazł. Podobnie sprawdzałem przez hijacka też nic nie wyszło. Pomorze ktoś? PS.Załączam log z hijacka: Kod:
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 |
Naprawdę nikt nie umie mi pomóc? Chce zagrać w tibie, ale nie chcę stracić mojego 35 Druida.
|
Wirusa to raczej nie masz :) Przeskanuj komputer skanerem on-line na www.kaspersky.pl oraz na www.eset.pl. Ewentualnie mozesz sciagnac jeszcze dla wiekszego bezpieczenstwa Spyware Doctor oraz Dr. WEB CureIt. Skad pobierales aplikacje tibii? Masz firewalla?
|
Z Kasperskiego mogę zrezygnować gdyż jest on zainstalowany na moim komputerze, a dokładnie wersja Internet Security 6.0. Ma wbudowanego firewalla i zawsze (aż można się @#!) pyta się czy program może się połączyć. Tibię mam z Tibia.com.
|
Cytuj:
|
hmmm. No ale to nie firewall alarmuje tylko ochrona proaktywna. Ostatnio odkryłem że nie tylko te procesy atakują Tibie. Np. Gra zrobiona w Game Makerze czy też uTorrent.
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
Cytuj:
Wątpie, zebyś tego wirusa dostał od kogoś kto chce cię schakować.... Pamiętaj, tibia to gówno, i mało kto będzie robił dobry wirus aby cię tam schakować... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:10. |