Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Soft boots a boots of Waterwalking (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=17189)

Lord Czaja 17-11-2004 08:11

Soft boots a boots of Waterwalking

Ostatnio na trade kilka razy widziałem oferty sprzedaży tych bucików, u niektórych pisało, że Soft Boots, u innych Boots of Waterwalking. Cena wacha się od 200 do 250k. Zapytałem jednego gościa skąd je ma, ale powiedział mi tylko że z questa. Więc można je zdobyć? I czy to sa te same buciki?

aVe

BTW: na rooku tez są chyba nowe buty:
03:44 Azif: SELL BRASS HELMET/ LEAHTER ARMOS/ LEGION BOOTS
B)

Asazello 17-11-2004 09:59

Temu kolesiowi na rooku pewnie chodziło o leather bootsy B)

Shinjix 17-11-2004 10:09

niektórzy mają soft bootsy.
ale wątpie, żeby chodziły tylko po 200-250k
:)

Khan 17-11-2004 11:25

Prastare legendy najstarszych indian głoszą, że raz na ruski rok soft obuwie ląduje w BOX'ie na Anihilatorku. W sumie tak mało ludzi zrobiło ten quest i do tego tak mało wybrało BOX, że kto im tam wie?

Lord Czaja 17-11-2004 16:21

a jaka jest różnica między soft a waterwalking?

Shinjix 17-11-2004 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Czaja
a jaka jest różnica między soft a waterwalking?

nikt dokładnie/na 100% niewie co daja soft bootsy
na moim swiecie ma ja jedna osoba, ale niechcialo mi sie pytzać
(a może jednak kiedyś zapytam?)
a boots of waterwalking daja chodzenie przez wode jak sama nazwa wskazuje, ale niewidziałem jeszcze nikogo, kto maszeruje przez może, albo chociaz rzeczke.

Lord Slash 17-11-2004 21:39

Ja gdzieś widziałem screena jak GM sobie chodzi po wodzie - jakiś kolo go nakrył. Postaram się go znaleźć. :)

elmo_us 17-11-2004 23:03

Stare legendy klamia ;d
Boots of waterwalking widzialem za dijinnem(nie da sie tam normalnie wejsc) razem z demon helmetem postal hornem i paroma innymi badziewiami;D ale jak sie dobrze przyjrzec jest tam teleport ( czarny) wiec zapewne da sie tam wejsc.A soft bootsy widzialem jedynie w chatce mikolaja.

behama 17-11-2004 23:26

haha +P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Slash
Ja gdzieś widziałem screena jak GM sobie chodzi po wodzie - jakiś kolo go nakrył. Postaram się go znaleźć. :)

haha wiem o jaki ss ci chodzi ... fajnie tylko ze to byl fake.... -.-

Petersaber 18-11-2004 11:35

miałem Soft Boots na test serwie... nic nie robią... a Boots of Waterwalking nie istnieją.... a że widziałeś na trade że ktoś sprzedaje... to znaczy że gość kłamał i próbował wydębić kase od nOObów/newbie....

kidler 18-11-2004 19:27

Podobno kiedy sie ma zalozone Soft Bootsy to rosnie mana i hp jakby sie cos zjadlo, czyli cos wspanialego dla sorca/druida, ale to tylko PODOBNO....

Vaste 19-11-2004 01:04

heh pewnie spotkales wlasnie jakiegos kolesia ktoremu sie nudzilo i jaja sobie robil nie zawsze wierz w to co tam jest napisane :P

btw,no niebylbym tego taki pewien co do tych soft boots (boots of vitality)
ze ktos to ma widzialem tesh screeny ale mysle ze to fake byl

elmo_us 19-11-2004 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Petersaber
miałem Soft Boots na test serwie... nic nie robią... a Boots of Waterwalking nie istnieją.... a że widziałeś na trade że ktoś sprzedaje... to znaczy że gość kłamał i próbował wydębić kase od nOObów/newbie....

Widze ktos tu za bardzo nie czyta innych postow.Jak tylko uda mi sie uruchomic ta obsrana Tibie ( problemy z kablem) to zrobie screena boots of waterwalking i sie przekonasz ze istnieja a jak masz pacc to idz do Dijina ( nie musisz go wypuszczac ) i sobie zobacz co za nim lezy.

Rafx 20-11-2004 12:12

A szkoda ze nikt nie ma tych butow, moze cipy je tam dali i dopiero wymyslaja jakis mega trudny quescik kto wie. hehe jakby ktos wiedzial cos wiecej o boots of waterwalking odrazu zdawac relacje. A soft boots fjanie sie prezentuja w domku mikolaja, tez chce taki. Hehe moglby byc jakis quest z mikolajem w czasie trwania swiat bozego narodzenia gdzie mozna byloby wygrac te buty:P CIpy dawajcie questy na te itemy, bo leza i sie kurza:D

TomiK 23-12-2004 15:59

a moze to jest tak jak kiedys bylo z BoHami ze nie od razu dawaly szybkosc 8o tylko pozniej moze tak samo jest z Soft boots lub waterfaling (czy jak to tam bylo ) :D

Thimburd 24-12-2004 13:13

Boots of Waterwalking? A jak to wygląda? Niech mi ktoś wyciągnie spr'a z Tibia bo nie uwierzę -.-

Ashlon 24-12-2004 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thimburd
Boots of Waterwalking? A jak to wygląda? Niech mi ktoś wyciągnie spr'a z Tibia bo nie uwierzę -.-

Wygladaja tak samo jak soft bootsy, tylko inaczej sie pisze :P. Tak samo jak battle hammer, a giant smith hammer....

Jędrzej 26-12-2004 21:25

Te bootsy sa z "Anihilatora" i Soft Boots i Waterwaliking Boots to to samo :) tylko ze ktos wymyslil te water.... Ja w takich butach chodizlem przez 15 sek... :D :D Szczerze?? Normalne... Mój qmpel był na Ani... chodz to nie byly jego tylko jego qmpla "BR"!!! Z kim on sie zadaje.. :p :p A nicka nie podam ;) moge serv :D :D Antica... z czego wiem na Antice sa 4 pary softow i 1 Teddy Bear :) :)

Vanhelsen 26-12-2004 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jędrzej
Te bootsy sa z "Anihilatora" i Soft Boots i Waterwaliking Boots to to samo :) tylko ze ktos wymyslil te water.... Ja w takich butach chodizlem przez 15 sek... :D :D Szczerze?? Normalne... Mój qmpel był na Ani... chodz to nie byly jego tylko jego qmpla "BR"!!! Z kim on sie zadaje.. :p :p A nicka nie podam ;) moge serv :D :D Antica... z czego wiem na Antice sa 4 pary softow i 1 Teddy Bear :) :)

A ja mam chara GOD'a, ale nicka niepodam bo zaczniecie mnie huntować...
Jedyna, powtarzam Jedyna mi znana osoba ktura na Anhili wybrała present zamiast kuszącego SoV'a to Diego Del'Toro i jak dotąd wyjawił sekret zawartości tylko swym naj, naj, lepszym qmplom.

Evul Tibian 26-12-2004 23:23

Boots of WaterWalking oraz Soft Boots maja taka sama grafik (jak np. egg i phoenix egg), Soft Boots mozna znalesc w Anihilaorku, a Boots of WaterWalking mozna zobaczyc w pokoju w Ank z Blue Djinnem (ale Green nei pamietam), tak wiec i to i to istnieje. mysle ze rozwialem watpliwosci

wystarczylo uzyc opcji szukaj, nawet ssa na tym forum z BoWW widzailem...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:17.