![]() |
Tibia 3D.
Nikt z wasz nie chce grać na Tibi 3D?? Może warto by było napisać do CipSoftu i podać taki pomysł nad Tibią 3D??B)
|
Ta gra wtedy by straciła swój klimat.
|
Nie. dhgdfhdfhdfhd
|
To jest właśnie plus tej gry, że nie jest 3d
|
Jak chcesz sobie pograć w 3D to ściągnij sobie helbreath, lienage 2 lub inne syfy < wg mnie > które są bardzo podobne do Tibii i w dodatku 3D
|
Jak tibia bedzie 3d to ja wychodze i nie gram w to.Tylko dlatego gram w tibie, ze nie jest 3d jak wiekszosc gier. Zreszta jakos nie widze np. ludzi w trapie, za duzo osob i ekran jest caly zawalony(tak sobie to wyobrazam).Dlatego niech lepiej tak zostanie jak jest bo cipsoft za przeproszeniem jeb*e tibie z update na update a jeszcze 3d to n/c.
|
3d
3 D to za przeproszeniem hujnia tibia jest fajna taka jaka jest !! :cup:
|
chcesz 3D wyglądające jak jakiś twór-potwór? Nie licz na grafikę jak w wow czy innych grach tego typu ponieważ jest to nieosiągalne a koszta byłby tak wielkie tej całej zmiany że byłoby to nieopłacalne i prawdopodobnie za grę trzeba byłoby zapłacić. Po za tym wielu graczy gra bo tibia nie mam wielkich wymagań sprzętowych w stosunku do innych gier. Po za tym siła tibi to odmienność czyli brak muzyki i grafika 2D.
Jeśli Tibia stanie się 3D, ja wychodzę tak jak większość. |
Ściągnij The outcasta, jeśli ten projekt jeszcze trwa.
|
Gramy w Tibię właśnie dlatego, że nie jest 3D :D
|
Cytuj:
|
Lepiej jak Tibia ma grafikę przyjazną dla dzieci. Wyobrażacie sobie trójwymiarowego GS'a O JA :O! Ja bym popuścił ze strachu normalnie!:sword:
|
Noo nie moge już.
Ta jak tibia by sie miała stać 3D to przestał bym w nią grać to jest jej urok popaprańcu....;(
|
W Tibi nie chodzi o grafikę... Jak bym zrobili Tibię grą 3D odeszło by wiele osób. Tibia w 2D ma swój klimat i o to właśnie chodzi...
|
wlasnie dlatego ze jest 2d mozan szybko wprowadzac porpwaki, updaty itp ;)
|
@up
popieram :p |
Jak powiedzieli wcześniej, cały klimat tibii tworzy ta jej "grafika".
@offtopic Gelt zbanowany? :o |
Rozbawiliście mnie. Tibia i klimat ;').
|
To sobie tera wyobraźcie Tibie 3D...
Jak np. jest 100 osób i w tym 1 w trapi jak to wygląda zero Fieldów itp. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09. |