![]() |
[Moja OBSIDIA Twoja GALANA] 15lvl Paladin skills: 55/40
Elo chciałbym zamienić swoją postać która znajduję się na świecie Obsidia na postać która znajduję się na świecie Galana. Oto moja postać 15 lvl 3 mlvl skille: 55 distance fighting, 40 shielding. Na koncie znajduję się 1cc które sam uzbierałem :) Postać miała hunta ale już nie ma ponieważ dogadałem się z gościem :) Na koncie są również dobre itemy takie jak Crimson Sword, Beholder Shield, Griffin Shield. EQ postaci to: Crown Helmet, Plate Armor, Plate Legs, Leatcher Boots, Griffin Shield, około 50 spearów, dużo rzeczy do strzelania. Oto moja postać :) Nick postaci to Tavenris możecie sprawdzić na stronie tibi. Oto moja postać
Chciałbym wymienić się za podobną postać na świecie GALANA. Wymieniam się dlatego że mój brat cioteczny tam gra i chciałbym razem z nim grać. Postać musi mieć podobne skille i level i koniecznie musi być to Knight lub Paladin. Nie chciałbym żeby ktoś mnie oszukał więc szukam uczciwych ludzi którzy naprawdę chcą się wymienić :) Wszelkie pytania i oferty proszę kierować pod numer gadu gadu: 1697412 lub na e-mail [email protected] Mam nadzieję że ktoś się wymieni |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:29. |