![]() |
a Ty jakiś jego wielki fan? :o
dobra robota hmm.. |
Ładnie to zaplanowales oby wiecej takich tematow ;) No i wiecej filmikow ;)
|
Ladnie, ladnie. BTW Pozdro dla Bielska Podlaskiego :p
|
Sa jakies na 8,11 ?
Great job* btw ;] |
Cytuj:
RAPID KURWA ! |
Cieszę się podoba wam się mój pomysł. W takim razie będzie o wiele więcej filmów
|
Jesteś jego fanem.
Masz jego koszulkę, honorowe członkostwo w fanklubie. Pościel z jego wizerunkiem, zdjęcie (w portfelu też). Niedługo do kin wchodzi nowy film jego autorstwa "ek solo on dip poj", na który z pewnością się wybierzesz. ; ] Own3d ;] @Topic Ładne filmy, szczególnie war mi sie podobał ;] |
no bez przesady tak już wyszło że zawsze jak dał jakiś filmik na neta to oglądałem, a o nim dowiedziałem się czytając posty :)
nigdy z nim nie gadałem i nie widziałem na tibi... Powiedzmy że jestem takim cichym wielbicielem co chce pkt na rapidzie :| |
Cytuj:
|
rehost plx
te kotki wkurzaja chyba ze macie na nie jakis sposob ? :< bo ja nigdy nie moge trafic z kodem |
Cytuj:
|
#up(Aron)
Tak trudno przepisać literki z kotkami? o0 #topic Filmy fajne. Czyli Sashra to Ember~? #edit.. Propan szybszy o minutke xd |
Cytuj:
to jest proste tylko trzeb domyslac ze to jest kot xD jak nie kot to pies a ten pies mniejszy ja juz sie nauczylem to rozniac i sciagam jakos xD |
Skoro Ember~ = Sashra, to dlaczego w filmie 'Verminor room POI 173 ms' możemy zobaczyć Sashrę i Ember~ na raz? Sharing?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:52. |