Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Nie ma to jak NOOB (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1721)

Soul River 16-11-2003 14:38

Nie ma to jak NOOB

gram w tibie w cafejce internetowej
oczywiscie nie tylko ja tam gram w tibie :D
ale wiekszasc z graczy to nooby z ktorymi wiaza sie ciekawe historie:
expiac na poh slysze nagle w cafe krzyk pk !!!!
wiec patrze o co chodzi
i slysze "zabil mnie pk nick HUNTER nie zdazylem zobaczyc jaki lev "
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

albo:
koles walna wild woriara (a ten jak to stwor zaczol go atakowac)
a ten mu pisze "sorry sorry", "misclick" - myslal ze to gracz

nowe motto w tibi :
"co cie nie zabije to cie wzmocni "

nawigator 16-11-2003 14:49

hehehehehe mój kumpel jak sie wbil na huntera to tak samo powiedzial :)))))))))))))))))))))))))))

Night Moon 16-11-2003 15:30

LoOoL

moja historia: gostek (nick nie pamiętam) w depo w Carlin krzyczy HUNTER IS PK !!! :D

p.l 16-11-2003 15:58

hiehie

przyznam się że na początku (jak miałem pierwszą postać) to chodząc po murach zamq Ab też myślałem że to jakiś pk-er, a te ciała wokoło to jego ofiary :D

nawigator 16-11-2003 16:23

hehe alt to czasem tak jest wchodzisz idziwsz kawalek a tu arrowyu w ciebie leca i widzisz you lose 16 hit point due to attack by hunter idziesz patrzysz to czlowiek i juz sobie myslisz ze pk :)

Miscoo 16-11-2003 16:45

Spoko =] Huntery to evil PK ::) Wszystko ludziopodobbne wkurza bo trupy wyglądaja jak ludzie :P mogłyby się te CIPy postarac w wygladzie trupów :]

nawigator 16-11-2003 16:50

hunter to tez czlowiek tylko ze dziki :) on umie tylko zabijac (a w czestszym przypadku umierac:D
ale mam taki pomysl:
zrobic sobie pallka
nazwac go HUNTER
ubrac go tak jak jest ubrany hunter
wytrenowac skille
i pekowac w miejscach gdzie jest hunter :)
i miec loot :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))
;d ;d ;d ;d ;d

p.l 16-11-2003 23:07

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez nawigator
hunter to tez czlowiek tylko ze dziki :) on umie tylko zabijac (a w czestszym przypadku umierac:D
ale mam taki pomysl:
zrobic sobie pallka
nazwac go HUNTER
wytrenowac skille
;d ;d ;d ;d ;d
zapewniam cię że nietylko ty miałeś taki pomysł ... ale chyba nie da się mieć imienia takiego jak nazwa potworka. A jeśli nawet to i tak by ci kazali gmowie zmienić

!k 17-11-2003 01:15

pamietam jak pierwszą postacią wyszedłem na main i odrazu spotkałem huntera zabił mnie a ja potem latalem po depo i krzyczalem pk hunter pk a ludzie sie ze mnie smiali :))

Magus 17-11-2003 04:56

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez nawigator
ale mam taki pomysl:
zrobic sobie pallka
nazwac go HUNTER
wytrenowac skille
;d ;d ;d ;d ;d
Primo: zakladam ze umiesz czytac, wiec przeczytaj regulamin a dowiesz sie ze to jest niezgodne z zasadami, na które sie godzisz zakladajac konto.

Secundo: Mylicie pojęcia n00b i newbe, opisane przypadki to newbe a n00b to przykładowo nawigator - myśli ze wie wszystko ale bardzo czesto sie myli, co wynioskować mozna czytając jego posty, ktore z wielkim zapałem nabija.

P.S. - Jeśli uraziłem to przepraszam.

Archon 17-11-2003 19:14

Ja jak zaczynalem na Lunara, to wbilem sie do takiego obozu amazonek kolo Venore (nie mowie o Amazon Camp). Mialem jush niemile doswiadczenia z pk, i kiedy zobaczylem takie 4 amazonki naraz, przestraszylem sie i zaczolem przepraszac za zaatakowanie :) Szczesciem nikogo tam wtedy nie bylo; na stowke by mnie wysmial:DD a ja szybko zwialem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:15.