![]() |
Na jakie potwory iść?
A więc tak możecie się nabijać z mojego tematu, lecz może ktoś pomoże mi :)
Jestem Sorc Mam 15 lvl 7 mlvl Shielding 18 Eq steel helmet dwarven shield plate armor plate legs i oczywiście różdżka Moje pytanie.... Na jakie potwory moge chodzić ?? |
ja polecam folde poziom -1.
albo dwarfy w kazoo |
Możesz chodzić na wszystkie gdzie nie ma bramki lvlowej wyższej niż 15+ lvl. Tylko że na niektórych możesz paść... :(
|
Idź na roty na fibule, jakieś cyce, beho, katedre etc. ..., albo wyjdź na miasto z krzesłem i maltretuj ludzi żeby ci powiedzieli.
|
*Roty na fibuli ( duzo kasy),
*M.Sternum: Ghoule i Skilelety, *Dwarfy i Soldy w Kazo, *Wyspy Lodowe (raczej nieoplacalne). Pzdr.:p:p:p |
A ja polecam pohuncic moba co się nazywa "szukaj". Fajne dropy ma, i ogromne ilości expa daje.
|
Damn, macie na to przyklejony topic.
|
Cytuj:
Wynocha !!!!!!!!!!!!!!! |
2x up.
no i co myślicie że jesteście tacy fajni bo pokazaliście że wiecie że jest przyklejny temat?? nawiasem mówiąc "neopostman" zaczynasz mnie denerwować w każdym temacie wypowiadasz sie tylko na temat łamania regulaminu i przyklejonych tematów. topic: polecam ci elvenbane koło ab ale musisz wziąść trochę health potionów bo nie rzadko zdarza się że ktoś luruje zerka. |
up@
Neopostman ma racje, skoro powstaje dziennie 300 tematów "jak expić sfoim evul 15 sorcem?" to mozna umrzeć. Topic@ Dwarfy, Folda -2 zajebisty exp. |
Jakbyście nie odpowiadali to by nie było takich tematów...
Zalgadis Astilinek Kastia Bezmusk Michulek Milten Magician w jednym takim temacie aż 6 trolli, debilów, dzieci, noobów, newbie, ciołów.... Z góry thx za bluzgi |
cyklopy, mount sternum
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:17. |