![]() |
Nowe Serwery
Witam otóż mam pytanie czy nie wiecie kiedy powstaną nowe serwery na tibii? Bo już czekam na nie ~pół roku!!
|
Q**wa. nie wiemy a takich tematów były tysiące.
|
no i poco zakładasz znowu taki temat niedawno widziałem taki sam
@topic nikt nie wie kiedy bedą nowe server (czyt. czekaj dalej) @up w tym samym momęcie |
ostatni serv wyszedl w lutym 'o7 bodajze
|
Szczerze mówiąc od około wakacji czekam na nowe światy, i nadzieja z każdym dniem gaśnie, a cipsoft milczy mimo już trzeciego tematu z podpisami (ponad 2000)...
|
Cytuj:
|
Zaśmienie słońca występuje nieregularnie, i nie da się przewidzieć kiedy będzie. Może być za 5 minut, za 5 lat może już nigdy w życiu.
Tak samo jest z Cipsoftem. Nie da się przewidzieć kiedy będą nowe serwery. Może za 5 sekund, albo 5 lat, albo nigdy. Samo życie:P |
nowe serwy powstawaly bo ludzie masowo zaczynali grac w tibie
i czekalo sie po kilka minut w kolejce zeby wejsc jak zakladales postac wszystkie servery byly full a teraz 90% serverow jest empty albo normal wiec wydaje mi sie ze aby powstal nowy server musisz namowic jakies 10tys osob zeby zaczely grac w tibie ;) tyle pzdr V |
Cytuj:
|
ja wiem! chłopak z cipsoftu przyszedł do mnie w nocy zakradł się do mnie do łuzeczka i powiedział mi tajemnicy ze nowe server będą...zal...-.-
|
Cytuj:
|
Nowe światy!
Ostatnio na forum pojawia sie wiele tematów o treści "kiedy będą nowe światy?", "jakiego typu będą nowe światy?", "w jakim kraju będą stać?". Otóż ogłaszam wszem i wobec, że my tego NIE WIEMY. Nie mamy informacji kiedy powstaną nowe światy, jakiego typu one będą i w jakim kraju będą stały. Nawet Gamemasterzy oraz większość pracowników CipSoftu (oprócz tych pracujących przy samym ich zakładaniu oczywiście) informacje o tym dostaje góra dzień przed otwarciem serwerów, więc tym bardziej my nie wiemy, kiedy i jakie serwery powstaną. W związku z tym uprzejmie proszę - nie pytajcie o to na forum. Za współpracę dziękuje. |
bez kitu ale gdzie te odpowiedz widzialem:P
|
Cytuj:
(Najbliższe całkowite zaćmienie słońca widoczne z terenów polski 7 paździenika 2135r.) Polecam na przyszłość: http://pl.wikipedia.org/wiki/Zaćmienie_Słońca |
Up:
Phi 2135 rok? W 2012 jest koniec świata. xD Co do nowych serwerów - powiedzmy sobie szczerze - wszystkie te tematy to PROWOKACJE. A wiecie czemu? Bo wchodząc w ten dział widzi się inne tematy, można sprawdzić itp. A oni na złość dalej je zakładają. |
Cytuj:
|
ja 1.5 roku, jak nie więcej
edit: sorry na date nie popatrzyłem a moja frustracja sięgneła zenitu ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11. |