![]() |
Buty czy rolki :P ?
Mam śmieszny problem...
Nie wiem czy kupić super buty jakieś fajne firmówki, czy dozbierać na jakieś tez super rolki..... Tylko mnie nie za bardzo zjedzcie... ;) ;) pozdr |
-.-
kup sobie buty |
To zalezy, dla mnie osobiscie buty to najwazniejsza czesc garderoby :baby:
www.butysesaja.prv.pl To jedne z mojej kolekcji. /me mruga w strone oxego ;) No wiec, teraz to lepiej kupic sobie glany a nie takie do kosza. Chociaz takie to sa najlepsze moim skromnym zdaniem :) Teraz nadchodzi zima wiec nie bedziesz lapat w wypasionych butach na sniegu do kostek, poniewaz rozkleja Ci sie... Dlategoz tez z ciezkim sercem proponuje teraz glany na zimie. Ladne cieple i przyjemne ;) |
Glany. Czy trzeba coś dodawać? pewnie że nie...
|
Kup buty - glany, ale nie jakies tam zwykle glany. Musza byc one solidne, wygodne i cool odjechane. Na przyklad takie martensy: http://www.sg-fulda.de/shop/images/s...tens-boots.jpg.
Fajne co nie? :) Wydatek okolo 400 zl, ale warto. To sa buty na lata - nie do zdarcia. Firma: Dr Martens. |
Yep ludzie! qp sobie glansy :) fajne i wygodne, olej to ze ciezkie przywyczaisz sie :)
|
Chociaz z drugiej strony to nie lepiej qpic sobie trampeczki na zime? Przynajmniej wygodnie bedzie :baby: A reszte kasy przeznaczyc na inne sprawy? Np % ? ;]
|
Kup se buty, tera zaczyna się zima wienc z rolek niebendziesz miał teraz pożytku.
|
Buty
Kup sobie glany. Są super. Na rolki masz czas do wiosny ;););)
@ sesaj Fajne buciki |
Glany :P
Takie piekne glany :P Tylko przekonaj rodzicow, polowa glanow z Big Stara i tak tam wraca [rodzice] |
@Up
A co rodzice mają do tego co ja na nogach noszę? @Topic Glany, glany tylko min. 200zł+, skóra |
Cytuj:
a i tak kaza odniesc glany do sklepu ew. sami to za ciebie zrobia Moja kumpela tak miala :P A moja mama powiedziala, ze dobre na moja wade, cieple etc. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17. |