Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Nowa Wojna - Omega vs Demonic Empire (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172218)

jojo12 23-04-2008 08:13

Nowa Wojna - Omega vs Demonic Empire

Co sadzicie o tej wojnie?

Ktora ze stron ma lepsze pvp? Ktora waszym zdaniem wygra?

NecroLukas 23-04-2008 13:55

ja bym raczej zadał pytanie- skończy się przed końcem tygodnia czy po?
to bedzie coś ala fraternitas- fbn

Squrewski 23-04-2008 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NecroLukas (Post 2018023)
ja bym raczej zadał pytanie- skończy się przed końcem tygodnia czy po?
to bedzie coś ala fraternitas- fbn

Zgadzam się, że war niebawem się skończy- parodia wojny?...
Po 2 pytasz o PVP. Moim zdaniem nie ma nic do znaczenia. Zależy od tego kto będzie miał bardziej kumatego combo leadera...

D@nger 23-04-2008 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Squrewski (Post 2018079)
Zgadzam się, że war niebawem się skończy- parodia wojny?...
Po 2 pytasz o PVP. Moim zdaniem nie ma nic do znaczenia. Zależy od tego kto będzie miał bardziej kumatego combo leadera...

Combo Omegi to miecz+Exori Gran xDD

Lynx 23-04-2008 20:55

Wreszcie będą wolne BOT spawny jak ludki z Omegi hunted xDD

Bosy_Wiesniak 23-04-2008 21:36

Problem w tym, ze lider Omegi ma wlazenie w dupe opanowane do perfekcji. Jest swietnie poinformowany i wie komu w danym momencie lizac zeby sie oplacalo. Kiedys lizal kaziowy row. Kazio srednio dbał o higiene, pozatym przegral wojne wiec i dupa zaczela mniej smakowac. Obecnie wiec Exsiliun dba o zadowolenie SCK. Dupcia SCK pachnaca niczym lawenda - sam smak. SCK korzysta, bo kto by nie korzystał. Dobry niewolnik jest w dzisiejszych czasach na wage zlota. Atrybuty pana Exsiliuna to brazowy jezor i zero honoru.
Jednym zdaniem: CHŁOPAK NA CZASIE.

Mr.eXs 23-04-2008 21:38

Nie bede komentowal Twoich dziecinnych komentarzy :) bb

Bosy_Wiesniak 23-04-2008 21:45

A ja mam nadzieje mimo, ze srednio cie lubie, ze deerdek nie bedzie rzadzil nebula. Jego higieny napewno bys nie przezyl, syf murowany.
PS.
AAAAAA, i nie zaraź nam SCK syfem z kaziowego rowa.

Legendanebuli 03-05-2008 18:36

Ja chyba tylko do Exsiliuna, Masharta i Arcziego nic nie mam z całej Omegi.
Reszta to nuby jakich mało, zresztą było to widać w ab.
Źle ustawiony trap, strach przed jednym palladynem, nie ogarnięcie.
Ale wg mnie to z tej całej Omegi to na nebuli powinni grać tylko Mashart, Arczi no i Exsiliun. Reszta to wybotowane świnie [ Tak samo jak Vixz ;( ]
Ok, ja musze kończyć posta, Ojciec idzie ;[

Lynx 03-05-2008 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legendanebuli (Post 2036791)
Ja chyba tylko do Exsiliuna, Masharta i Arcziego nic nie mam z całej Omegi.
Reszta to nuby jakich mało, zresztą było to widać w ab.
Źle ustawiony trap, strach przed jednym palladynem, nie ogarnięcie.
Ale wg mnie to z tej całej Omegi to na nebuli powinni grać tylko Mashart, Arczi no i Exsiliun. Reszta to wybotowane świnie [ Tak samo jak Vixz ;( ]
Ok, ja musze kończyć posta, Ojciec idzie ;[

rotfl kiedy arczi dołączył do omegi :O
a Viks to nie tylko wybotowane ale także gruba świnia :|

Drakei 03-05-2008 19:27

#Wawiernia
Oh przepraszam, jestem wielkim noobem, wybociłem się na trollach i nie jestem godzien grać na god-forsaken nebuli.
Grałem na nebuli od 27 kwietnia 2005. Jeżeli nie wierzysz, zapraszam na priv.

Vicita 03-05-2008 20:25

a wawierni stary botowal na matce lynxa, ale ze uzywali tibia auto to cos sie skraszowalo i dwa debugi wyjebalo

"he he"

D@nger 03-05-2008 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vicita (Post 2037083)
a wawierni stary botowal na matce lynxa, ale ze uzywali tibia auto to cos sie skraszowalo i dwa debugi wyjebalo

"he he"

NARESZCIE WIKTOR KOGOS POJECHAł GZ DLA CIEBIE ;*

Helik 03-05-2008 22:08

moim skromnym zdaniem omega ich robi jak chce

Drakei 03-05-2008 22:14

Do [GUILD]Demonic Empire[/GUILD] dołączyła gildia [GUILD]United Nebula[/GUILD]. Czas zacząć zabawę jakiej chłopcy z nonskilla nie widzieli..

Mukatan 03-05-2008 23:34

Frajerstwo

United nebula to cfele jakich mało i jeśli ktoś twierdzi inaczej sam jest cfelem jakich mało.:>

Miraz znajdź sobie swojego przeciwnika a nie dołanczasz sie do ( strategicznie lepszych przeciwników ). Wojna ED vs Omega przypomina wojnę VU vs vo słabszy team zbiera ścierwo z całego serwera ( patrz miraz i jego ziomki od lizania dupy )

Dlatego Hail OMEGA hail VU (lizodupy LEAVE NEBULA ;D )

Btw: xeam najwięcej sapiesz na temat lizania dupy a sam jesteś w gildii w której 49% to największe lizo dupy nebuli. koleś ty sam byś lizał, bo tylko pierdolić i wyzywać umiesz szczawi na forum. śmiejesz sie z włosów derdka,( wyślij nam swoja focie to tez sie po na*******amy z dziada xeama ;))

Lynx 03-05-2008 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mukatan (Post 2037509)
United nebula to cfele jakich mało i jeśli ktoś twierdzi inaczej sam jest cfelem jakich mało.:>

Miraz znajdź sobie swojego przeciwnika a nie dołanczasz sie do ( strategicznie lepszych przeciwników ). Wojna ED vs Omega przypomina wojnę VU vs vo słabszy team zbiera ścierwo z całego serwera ( patrz miraz i jego ziomki od lizania dupy )

Btw: xeam najwięcej sapiesz na temat lizania dupy a sam jesteś w gildii w której 49% to największe lizo dupy nebuli. koleś ty sam byś lizał, bo tylko pierdolić i wyzywać umiesz szczawi na forum. śmiejesz sie z włosów derdka,( wyślij nam swoja focie to tez sie po na*******amy z dziada xeama ;))

hahahah a z Omegi to nikt nie liże <3 xDDD

Mish 04-05-2008 01:01

Ja was nie rozumiem. Po deklaracji wojny dolaczyly do was 4 osoby. U nas bylo kilka osob, ktore w ogole nie graly i dzis zostali usunieci z gildii, a united nebula nie dolacza cala tylko kilka osob dolaczylo.

Legendanebuli 04-05-2008 01:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakei (Post 2036916)
#Wawiernia
Oh przepraszam, jestem wielkim noobem, wybociłem się na trollach i nie jestem godzien grać na god-forsaken nebuli.
Grałem na nebuli od 27 kwietnia 2005. Jeżeli nie wierzysz, zapraszam na priv.

Dopiero teraz zauważyłem że jesteś w Omedze, btw pierwszy raz cię widzę.

JaSprite 04-05-2008 01:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mukatan (Post 2037509)

Biedny chłopczyk z omegi :(( <głaszcze>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:24.