![]() |
[Sesja Fantasy]Spitsbergen
<10 znakoof> :/ By nie zaśmiecać forum, zrobię zwykły fejk ^^ i już all wyjaśnione?
|
Ja pierdziele...To już enta sesja. W imieniu Alpha i swoim... *wyjmuje guna* GIŃ! *jebut*
@up Do mnie możesz naskoczyć. Ustawiłeś sobie ava z anime i zrobiłeś sesyjke i już się wozisz? |
Ej nie kurwa... GARGOIN!
Cytuj:
|
Cytuj:
@Edit: Cytuj:
|
@Topic weź wy*******aj mówię ci, weź wy*******aj bo zajebię ci...
Aha...jakby ktoś mówił jakie to on zajebiste centaury zrobił, to mówię.Te centaury nie są jego ;< @Down buahahahhahahah s*******aj...fake'ów(dobrych graficznie) może i nie umiem robić.A centaury przekolorować...3 min roboty?no może 5. |
xd
@up:
Ale odcienie + kolory zmienione moje... dziecko się denerwuje bo sam nic nie umi. Taki mądry to może walkę na fejki zróbmy? ;) |
Nie no... To już naprawdę jest wku*wiające... Był 2 sesje ale już 3? Nie no bez przesady...
|
Dobra, nie piszcie bo dostaniemy warny, ponieważ huuy się o to postara :< .Ironia, gdyby ktoś nie wiedział ;<.
@Down no...w sumie masz rację alph ;< postaram się poprawić |
Jeszcze jeden spam post i JA się wezmę do roboty. Hubkaa, przestań mówić każdemu żeby wy*******ał, bo po pierwsze - wychodzisz na idiotę (i nie zdziwiłbym się, gdybyś się nim okazał), a po drugie - to sprzeczne z regulaminem forum.
Howgh. @down Samiście tego chcieli... |
@up
Ugabu? Cytuj:
|
nie wypali. bo noob z ciebie. ^^
@avios i kto to mowi? ktos kto zrobil sesje zaraz po tym, jak ja dalem swoja. |
Taa, ale 2 sesje to raczej nie przeszkadzają ale 3? Niee...
|
xd
stop! Robicie Jeden Wielki Spam! Zaraz Pousuwam Wszystko, Zrobie ZwykŁy Fejk I JuŻ, Dobra? Tylko Niespamujcie I Nie WyŻywajcie Sie Na Mnie...
|
Koorwa... Dark, wezwij Altaira, niech zrobi tu porządek, no bo w końcu kórwa mać...
|
spam spam spam spam spa m spam spam
a ja chcialem doloczyc do sesji... Jaka szkoda ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:23. |