![]() |
Grafika jakiej jeszcze nie widzieliscie
CZy jestescie znudzeni juz stara grafika tibi ? Myslicie ze wraz z poprawa grafiki pogorszy sie klimat? No wiec mowie tak... Sprawdzcie ten link a oczy wam wyjda z orbit "grafa do tibi" Patrzac na to co ta osoba stworzyla zastanawiam sie kogo CIP soft zatrudnia? Bo to musza byc jacys partacze. Niejaki Eloryn stworzyl grafike zapierajaca dech w piersiach koniec z nudnymi obrazkami teraz zachwycaja one kolorem, fantazja oraz szczegulowoscia. Porownajcie sobie naszego Noble Armora a przedstawiona tam koncepcje. No wiec zadam pytanie co wy Tibianie o tym myslicie ? Czy woleli byscie zeby w jednym z dodatkow ( chocby i gwiazdkowym ) pojawila sie taka grafika ?
|
LOL! :P z tego co wiem to kilka prac Eloryna znalazlo sie w poprzednim updacie :p Fakt ze gosc wie co robi i robi to dobrze ;] Podoba mi sie to moze nie wszystkie ale zdecydowana wiekszosc.
Btw. Jego prace takze mozna zobaczyc na forum tibia.de ;\ |
NOOBle armor wygląda na jego grafach jak Crown -.-
a pozatym niektóre ładne <EDIT> teraz się przyjżałem i mi się bronie spodobały :D |
Zastanawiam sie czy nie podmienic sobie kilku grafik =] Mnie sie bardzo podobaja ^^ Fakt chlopak wie co robi.
|
Zmieniam grafiki. Dzieki za linka. Sa wyrabane w kosmos.
|
gdyby wiekszosc z tych grafik znalazla sie w update grafika tibii wydala
by sie duuuzo lepsza (pod wzgledem grafik) a samemu autorowi mogli by dac prezent w formie np. rocznego PACC'a albo czegos w tym stylu :D tylko wtedy kazdy by chcial miec PACC'a za free i byly by kradieze grafik itd. wszyscy beda sie bali pokazac swoje grafy |
Zarąbiste itemki, najbardziej podobają mi się armory i buty. Koleś powinien się znaleźć w składzie Cipsoftu :)
|
Gościu poprostu jest master! Chyba podmienie sobie grafiki na jeg, chociaż ten Spike sword troche zyt szeroki a kolce niewidoczne ale po za tym to świetne! Poprost majstersztyk!
|
Często odwiedzam forum tibia.de, więc większość z nich widziałem. Muszę przyznać, ze są naprawdę imponujące.
|
Za***iste niektore sa duzo lepsze niz te w tibi co tu duzo gadac "Za***iste"
|
Jakoś tego nie widzę w Tibi. Jakby ktoś miał ss'y z sprite'm takim własnie niech da!
|
No nieźle, niedość że jest ładne to jeszcze tego dużo.
Gratz Eloryn. |
Sam nie wiem...owszem grafiki sa ladne ale....Tibia to Tibia a te itemki sprawia ze nasze RPG bedzie podchodzilo juz pod Ultima online i takie tam...caly urok tej gry w prostocie...moze CIP dadza to w upgdate ale...to moze byc tez ich zgubą...ale graficzki fajne...naprawde fajne :>
|
SPOX Graficzka Spox
|
sciagnolem kilka grafik i mam pytanie jak oto wlozyc do tibia.spr?
|
Robie sobie z tamtych grafik plik spr. Troche roboty, ale cóż :P
|
wielkie gratz... bardzo fajna grafika. Wszystkie rodzaje-armory,swordy... jesnym słowem gz
|
oooooooooo kurde mole nie moge zawaliste te obrazki poprostu wy****ne w kosmos nie no powinni go zatrudnic w cipsofcie jako grafika takie rzeczy jak by byly w tibi to az by mi sie chcialo grac nalogowo :P
|
jak chcecie wiecej grafik to macie jeszcze grafiki iz'a
http://tibia.gamigo.de/forum/showthr...5&page=1&pp=15 |
Wy***iste w kosmos, ale nie tylko equip, drzewka itd. tez mi sie podobaja. Chyba dzisiaj to wszystko podmienie w spr
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27. |