Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Outfit Event. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172344)

Rybzor 23-04-2008 21:19

Outfit Event.

Wiosna z nami, chyba już czas aby zrzucić z siebie zimową odzież i założyć coś na słoneczne dni.

To odpowiednia pora, aby zmienić swój wygląd również w Tibii. Masz ochotę zdobyć nowy strój lub po prostu dokonać zmian w swojej postaci? Jeśli tak, nie przegap eventu, który szykuje CipSoft. Od następnego wtorku (29 kwietnia), z wielu potworów na "PACC area" będzie można zdobyć przedmioty potrzebne do wykonania zadania na addon, z zawyżonym "współczynnikiem szczęścia". Będzie znacznie większa szansa, że z danego potworka wypadnie addon item. Oznacza to, iż przez cały tydzień będziesz mógł zbierać większe ilości tych przedmiotów niż zazwyczaj, przez co udoskonalanie swojego bohatera powinno stać się o wiele szybsze i łatwiejsze.

Przygotuj się do polowania! Nie zapomnij o zabezpieczeniu odpowiedniej ilości miejsca w plecaku, by zmieścić wszystkie te przedmioty! ;)

UWAGA! Nastąpiła zmiana daty wprowadzenia Eventu. Zacznie się jutro tj w środę, a nie dziś, jak wcześniej zapowiadano.

Argen 23-04-2008 21:31

Hip hop, hura!
Jeszcze tylko brakuje mi loot eventów! No dobra, triple exp eventem też bym nie pogardził.

Leondoris 23-04-2008 21:35

Nienawidzę takich dodatków ( addon event, 2x exp )

Widać, że robią wszystko tylko po to żeby sprzedać jak najwięcej pacc i znowu będzie pełno dzieci co po 10h zajmą gsy z okrzykiem na ustach "itemki, itemki, itemki, kasa, kasa, kasa"

Komarek 23-04-2008 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leondoris (Post 2019382)
Nienawidzę takich dodatków ( addon event, 2x exp )

Widać, że robią wszystko tylko po to żeby sprzedać jak najwięcej pacc

No co ty ?! A ja zawsze myślałem, że oni tworzą tą grę z czystej przyjemności i braku czasu. :(

Makasto 23-04-2008 21:39

A mi za 6 dni skończy się pacc..

Bakuo 23-04-2008 21:42

Jak wchodzi update, to się nie podoba bo robią to dla kasy, jak robią event, żebyś miał, drogi userze, trochę przyjemności z gry, to też źle bo to tylko dla kasy. Może niech zostawią wszystko tak jak jest? Tylko, że wtedy będziecie zapychac na tych samym potworach do usranej śmierci. Osobiście podoba mi się ten pomysł i widac, że gra idzie coraz częściej pod playerów, niż pod samych twórców.

Adow Adan 23-04-2008 21:49

Hmm , ciekawe jak to zrobia ze mino na Pacc area bedzie lootal wiecej leatherek niz na facc area? Hmm??

Levelo 23-04-2008 21:52

Nie mogę wszystko pod pacca ;x A czemu ten event nie może być dla wszystkich tibijczyków ??

Rybzor 23-04-2008 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adow Adan (Post 2019443)
Hmm , ciekawe jak to zrobia ze mino na Pacc area bedzie lootal wiecej leatherek niz na facc area? Hmm??

Bardzo prosto.

Teraz w tibii jest tak, że potwory w różnych miejscach mają różny współczynnik dropania itemów. Nie wszyscy o tym wiedzą.

Aron_Tim 23-04-2008 21:56

przeciez to full ubranko bedzie dawało podwojne szczescie na addon items a na facc tego nie zrobisz

Askaral 23-04-2008 21:59

TYLKO PACC area, bedne facce, zrobcie sobie kolejny temacik z zalami ;<

Sert 23-04-2008 22:09

Cipom zabrakło kasy? To jest żenada i tyle.

Tariel 23-04-2008 22:18

Osobiście uważam to za dziwny i dla mnie bezsensowy pomysł. Znając realia tibii dorobią się na skupie i późniejszej sprzedaży bogaci lub/i wysoko poziomowi gracze.A dla graczy żalących sie że tylko dla pacc nawet jak się ma 14 lat to można ulotki roznosić. Praca jak praca ale 20 godzin spędzone w pracy pozwoli wam się ciszyć 3 miesięcznym pacciem. Może czas po prostu pomyśleć.

D4n1 23-04-2008 22:22

ciekawe co bedzie z Tiquandas Revenge czy innymi bossami na pacc area pewnie wypadnie 2x mandraka ^^

Levi 23-04-2008 22:42

Mam mieszane uczucia...Z jednej strony dobrze bo addony powinny być tańsze ale z drugiej strony spowoduje to zupełne zapchanie potworków z których wypada coś addonowego.
Jednak dobrze że tak robią bo to urozmaica grę tylko szkoda że właśnie taki event. Co do bossów to może być ciekawe ale to znowu spowoduje że gra i tak się ułatwia i jest łatwiej zdobyć coś co dawnej było zarezerwowane dla tych do zapracowali, dla elity.
Biorąc pod uwagę wszystkie aspekty jestem na nie. To ustrojstwo znowu ułatwia grę...

Kusnier 23-04-2008 22:50

A mi sie podoba, nie moge sie doczekac :)

Radeko25 23-04-2008 23:10

Ludzie zrozumcie wreszcie, iż Tibia dla jej twórców to praca! Mam już dosyć czytania postów typu "CipSoft sux, bo robią wszystko dla kasy"X(! Wiadomym jest, iż chcą zachęcić ludzi do gry, bo z tego żyją. A czy np. wkurzacie się na operatora komórki, bo ma reklamę w TV? Skończcie z tym wreszcie, albo sami opłaćcie servery, pracowników i wszystko co potrzebne do prawidłowego działania i rozwoju strony i cieszcie się "darmowym" PACC'iem.

suryoymobb 23-04-2008 23:26

niech zrobia fast attack! i exp x10! jeee... żaaal :<

Carbon 23-04-2008 23:54

Delete plx ;]

KaMiLSpAwW 24-04-2008 01:39

2x up
Dokladnie masz racje , cipsoft musi zyc z czegos w koncu nie? inni utrzymuja sie np z pracy w szkole inni na budowie itp itp. ich praca jest zajmowanie się tibia to chyba logiczne ze musza zarabiać? musze servy jakos oplacac..pomyscie i tak wogole dobrze ze facc jest bo np w wowie odrazu trzeba bulić ; ]

co do pomyslu nawet ok , tylko teraz gs island i demon hell bedzie nice oblegany ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:11.