![]() |
Fallout 3
Witam.
Czy ktokolwiek (chodzi mi o osoby które grały w poprzednie części) kupi Fallout 3 mimo iż: -Tworzy go Bethesda (ja wiem że to mistrzowie w kreowaniu świata i AI ale nie pasują mi jakoś do kreowania postapokaliptycznej wizji świata) -Będzie w pełnym 3D (co jest niejako odstępstwem od prawdziwego Fallouta) Znacie jeszcze jakieś plusy i minusy? |
Zobaczymy jak sie zagra w to.
|
dla mnie Tactics jest najlepsza czescia
|
Cytuj:
A FT z eXtra Klasyki i do tego po polsku (19zł). Dobiłeś mnie. 8o FT jest najgorszym g****m w jakie grałem. Fallout(1) rządzi. I tyle. X( F3 zagram żeby zagrać. Ale świetne to to chyba nie będzie. :p @DOWN FT to nie jest ta sama gra to nie powinno mieć nazwy Fallout w nazwie. Proszę nie poruszać już tematu FT bo się wk******. @2xDOWN Widzę bratnią dusze. ^^ |
Cytuj:
|
Co nie zmienia faktu że wg. opinii większości graczy (w tym mnie) FT jest grą pozbawioną tego czegoś co było w F1 i F2 czyli sensu ^^
|
Cytuj:
|
@UP
Nie udzielę mu rozgrzeszenia. To jest grzech ciężki. NIECH S*******A DO KONFESJONAŁU!!! |
FT fajna odskocznia, ale brak klimatu..
w F3 zagram bez wzgledu na wszystko, tytul zobowiazuje |
Cytuj:
Mało nas to obchodzi, że jest to najgorszym gównem w jakie TY grałeś. Dla mnie jest fajne i już... zabij mnie za to. @ Top... Bethesda się do tego nadaje jak najbardziej... taką mam nadzieję. Pogramy zobaczymy... tyle. |
hmm... FT mimo że nie trzyma klimatu jest grą całkiem fajną, zwłaszcza jak ktoś lubi strategie.
|
Zgrzeszylem panie ? xD Jednak ja pierwsze w rekach mailem tactics a dopiero potem 1 i 2 wiec mozna powiedziec ze na tactics sie wychowalem i najbardziej mnie uzekla.
|
Cytuj:
|
Hmmm, Fallout... lepsze to niż Diablo?
|
UP
Grałem w Fallout 1 i 2 , ale dla mnie Diablo jest o niebo lepsze Fallout dla mnie nie ma tego czegoś (przynajmniej dla mnie , prosze nie zabijajcie mnie :( ) w Diablo jest zajebisty Multiplayer i wogóle jakos fallout hu***owy jest :/ |
Cytuj:
|
@up
LOL FLAT OUT TO SCIGAWKA DOWNIE WEZ WYJDZ Z TEGO FORUM... |
Bethesda nie jest w stanie zrobić dobrego Fallouta. Oni potrafią tylko tworzyć Obliviony, Morrowindy i inne gnioty, które są pozbawione klimatu. F3 nie ruszę nawet kijem.
|
Moim skromnym zdaniem najlepszą częścią jest 2, a w obliviona czy morrowinda grało mi sie bardzo dobrze. Z niecierpliwością czekam na Fallout 3. :)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |