![]() |
Proszę o porady
Mam knighta 8 lvl io jestem w thais i nie wiem co dalej proszę o rady mój eq to:
-Legion Helmet -Chain Armor -Plate Shield -Katana -Studded Legs -Leather Boots Mam 402 gp i nie wiem co zakupić.Pomoc pilnie porzebna:p |
*Wykonaj questa pod thais na Scale Armor i potem sprzedaj chain'a
*Musisz kupic solider helmet *Kup lepsze nogawice (brass) *Kup Dwarven Shield'a *Idz skillowac do 58/58 *Idz expic na dwarfy (kazo), roty(fibula) zeby uzbierac kase na lepsze eq *Narazie chodz z katana (potem kup serpent sword'a lub spike sword'a) Pzdr.:p:p:p |
Masakra
Dobra ma ktoś inne radfy bo te doprowadziły do tego że umarłem na quescie po thais na scale armor :p
Edit:Jak ktoś mógłby mi pomóc w świacie tibi bym bardzo się cieszył np.poszedł by ze mną na scale armor :) |
Zrób ultimate booze quest i kup plate set, steel/dark helmet, dwarven shield, eq z rooka sprzedaj w sklepie (plate shield= 40gp, chain armor=70gp). Na razie biegaj z kataną, a jak uzbierasz ~1000gp kup sobie spike/serpent sword. Najlepiej idź skillować (do ok. 50/50), a jak dobijesz te skille idź expić na rotwormach do ok. 15 lvl.
|
Dzięki ale jeszcze pytanko
Czy możesz mi pomóc trochę w tibi?
PS:Albo ktoś inny proszę o piasanie w tym temaciez góry THX ;) |
Od 'pomocy w tibi" są poradniki.
|
Mi chodzi o...
Mi chodzi o to aby ktoś ze mną poszedł ze mną na te questy:)
|
kumpli nie masz? ;)
idz na jakis wybity resp behi i wez sobie z ajkiegos beho longsowrda. Idz na trolle na prawo od thais wyskiluj sobie na 40/40 i idz na fibule skilowac do 55, zrob kilka Tibia Tales questow kotore sa naprwde latwe, zakup p-seta spike sworda (serpent wali z trucizny cona malych skilach przszkadza) i graj jak uwazasz ;) |
wy to jestescie pomocni jak ja pierdziele.... jesli grasz na furorze to ci pomoge w tibia tales quest któryms tam;p
|
Mam ale...
Mam ale żaden nie na mainie tylko jeden ale przestał grać;(
Może ktoś chce się zakumplować? PS:Cieszę się że chcesz mi pomóc Arack ale ja na Beryli w Thais. |
chłopie w tibi jest cos takiego jak swiaty cyzli server powiedz nam na jakim ty grasz nie wiesz jak to sprawdzic?jak wpisujesz passy i robisz ok to masz liste postac masz nick a obok nicku ma nazwe świata napisz tą nazwe...;p
|
Cytuj:
|
Wiem o tym
Wiem mam Berylia a ty?
|
a no zeczywiscie ale ja na beryli nie gram ..;p gnojki je****** z beryli(bez obrazy)
pomóc nowemu koledze :P |
Dobra to jest ktoś kto pomoże na Beryli w thais?:confused:
|
Proszę bardzo o pomoc
To znajdzie się ktoś kto pomoże pal licho czy z Thais ważne żeby z Beryli:D
|
Odświeżam
Odświerzam temat :) Nikt nie gra na Beryli?
|
Niewiem czy ta rada coś da.
Wykonaj pierwszą misję tales questu. Sprzedaj diamenty , i bedziesz mial na plate seta ^.^ |
Plate set :lol: co to takiego?
|
...
Plate Set składa się z: Plate Armor i Plate Legs |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:43. |