![]() |
Double exp
Mam takie pytanie:
Gdzie będziecie expić jak będzie ten double loot?? Gdzie według was będzie najlepszy zarobek na itemach addonowych? :P Sorry za tytuł, ale mi sie pomyliło. Oczywiście powinno być: "Double loot" |
Możesz mnie wtajemniczyć o czym mówisz? Jaki double loot? ;o
|
Nie bedzię double loot bedzie większa szansa że dany itemek wypadnie ....
Czyli z zawyżonym "współczynnikiem szczęścia" |
No double loot.
Poczytaj sobie na: tibia.pl tibia.org.pl tibia.com double loot-> bedzie czesciej loot lecial (addonowe itemki tylko) |
Jeden char bedzie zapierdzielal na waspach,drugi na soldach,trzeci na ef a 4 bede bil recznie quary/dle czy jakies inne fajne potwory.
|
Radze ci jeszcze raz przeczytać newsa.... nigdzie nie pisze że items addon bedzie podwojony tylko że będzie więkasza szansa na jego lootniecie.
|
Jakbym aktualnie grał, skoczyłbym na GS island, pobił quary i GSy. Nazbierał jak najwięcej tego wszystkiego i sprzedał za miesiąc, kiedy cena wróci do normy.
|
Nie zapominaj o piratach i behemotach. :P
|
Quarów nie polecam, finy są bardzo tanie i rzadko kupują.
Najlepiej iść na blue djinny i GSy. |
Cytuj:
mi sie wlasnie pacc skonczyl mimo to nie zaluje bo i tak wszytkie expowiska z tymi potworami zajmnie glowna gildia i kumple ;) |
Dzien 1.
Hero Dzien 2. Piraty Dzien 3. Behemoty Dzien 4. Demony Dzien 5. Demony Dzien 6. Demony a dnia 7 dla odmiany pojde na demony! |
Tylko na pacc area, nie będzie to bardzo dużo skok, bardziej na te do nowego addonu.
|
już pohunciliście?
XXX hunt here all week i cze @down jaka shkoda cipsoft skszyfcił znuw facuw to nie fer!!11111 |
Do dupy z tyum pomysll jest !!!!!! dlczegoznowu fack ma miec prszesrane ????
|
Cytuj:
@topic: kuraczaki w northport!! |
Up: pacc area feftaku -.-
Zapewne autor tematu nie ma pacca, ale powiem, że najlepiej na bb island, gsy i quary, piraty, waspy na darashii(latać między wierzyczkami) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Racja, z elfow nic nie poleci bo w koncu sa w Venore:D [smieszy mnie to bo gdzie popatrze to pisza o EF, ogromna znajomosc pacc area] ewentualnie z tych w Cyclo. Co do demonow to pisze ze ebdzie szansa na loot a nie na wyciecie [chyba ze cos przeoczylem] wiec z demona nic szybciej ci nie spadnie ;] GS/quary/blue djinny/behemoty itd
Ktos tam jeszcze pisal dwarfy xD nie wiem czy tak duzo ich jest na cyclo :P ale co kto lubi..... |
Cytuj:
Powodzenia.Masz 4 konta i na każdym pacc? Oczywiście najwięcej ludzi będzie huncić gsy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:28. |