![]() |
Pytanie niedoświadczonego Knighta.
Witam !! Mam mały problem.
Jestem knightem 12 lvl skille 55/54 i moje pytanie brzmi czy mój plan grania ma sens. Chce wbic 58/58-60/60 expić do 20 lvl-u i wbic 65/65. Potem znów expić do 30 i wbić 70/70 ,a na 40 lvl-u spróbować wbić 75/75. Z takim planem grania chyba nie zaczerpne przyjemności z grania(ale to tylko moja opinia). I moje pytanie brzmi: czy grać z planem wyżej wymienionym ,czy może wbic 60/60 i expic do 40 lvl-u w nadzieji ,że z samego expienia wejda jakies 70/70. Chciałbym się was poradzić Z GORY TNZ ZA ODP CYAA. xD |
wbij skille 65/70 i mozesz spokojnie expic juz baaardzo dlugo a skille będą same ci leciał;y przy expie
|
Plan masz dobry chociaż wiesz.. żaden plan nie jest doskonały a pozatym rzadko wychodzi tak jak się chce.. :(
|
Proponuję zabić deskami drzwi od pokoju. Włączyć tibię i grać do usranej śmierci. -,-
|
To już przesada. Jak można czerpać przyjemność z zaplanowanej gry?
|
Widocznie można ..
|
Ja jestem niedoświadczonym naukowcem i nowym "Ajsztajnem".
Plis o helb mi. |
załóż temat czy zrobić w outficie głowę koloru niebieskiego czy zielonego, przecież niezaplanowany kolor głowy psuje całą rozgrywkę i radość z gry >.<
jeśli cie nie satysfakcjonują hity to skiluj do wyrzygania, proste i logiczne planowanie gry- rotfl :d |
Kurwa ludzie zal mi was w szkole wam kurwa kradna kanapki i musicie sie wyzywac na forum? Co wejde w jakis temat to odrazu zaczynacie bluzgac kazdego kto zalozyl temat.
Do autora: staraj sie wbic 65/65 na tym lvlu ktory posiadasz teraz bez problemu mozesz expic z tymi skillami do 45 lvl (do tego czasu powinny sie wbic jakies 68/68) , potem dobij 70/70 lub jesli nie znudzi ci sie to 75/75 i masz fajrant od skilowania na bardzo dlugo. |
Up: A może byś zajarzył, że odpowiedzi na takie pytania, to albo poradnik, albo szukajka, albo przypięty temat?
|
No ale skoro jest niedoswiadczony w grze to możliwe że i tutaj. Mnie też wku*wiaja nupasy co pisza tylko "taki temat był, nie pisz tu, czytaj poradnik, opcja szukaj ;x 1!1!" i wyżywają sie na każdym. Po jakiego ch*ja, bo inaczej napisać nie mogę, jest to forum? po co? po to żeby był spis doklejonych tematów i wszedzie odsylali do faq?
-.-' |
Pierw wbij skile 70 potem tylko expij
|
2up:
Ale właśnie po to jest faq i przyklejone tematy. By zapobiegać spamowi, zapychaniu forum itp. |
Cytuj:
|
Knightem zaczyna się czuć dobrze (moja opinia) jak się ma 76/76 ;)
Mnie dopiero od tych skilli się dobrze grało... a plan masz dobry. |
Masz dobre skile jak na lvl nabij do 60~ i idz expic
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:16. |