![]() |
50+ Druid PG
Witam. Mam druida 52lvl, 44mlvl. Szukam miejsca, gdzie mógłbym wyciągać przynajmniej 40k/h na facc. Może być waste, ale nie oszalałe.
Mam dostępne wszystkie rody i boh. PS pisałem już w temacie przyklejonym, ale odpowiedzi nie dostałem. W tym temacie zresztą jest 10 razy więcej pytań niż odpowiedzi. |
Guardy z gfb, tomba pod thais tez z gfb, ew. dragi z icle
|
Pg na facc? To chyba niemozliwe... Pg bez waste? Sam sobie odpowiedz ;) Wracaj na guardy :P
|
Może źle wyraziłem się w tytule, nie chodzi mi tyle o PG 200k/h tylko dobre expowisko (ponad 40k/h), waste mi nie prezszkadza, byle by to nie bylo 1kk/lvl :)
|
Mozesz dragi z icycle, przy umiarkowanym respie i w miare ludzkiej ilosci ludzi na d lair (3-4 na big resp max) to wyciagniesz waste ok 4-6k/h jezeli bedziesz mial srednie szczescie. Aha radze popracowac nad mlvlem :P
|
Icycle, Ice GFB, Hailstorm, Frigo Hur i wycinasz Dragi. Możesz wziąć blokera, wtedy nie będziesz musiał tak wastować potionów. No i jak masz kolegów h-lvlów spróbuj pożyczyć Soft Bootsy ; )
O. Możesz powastować ewentualnie na DC : P |
deep fibula jest twoja
|
@up
Deep fibula na takim lvlu, mlvlu, faccui w maire bez waste? Zlituj sie plxplx |
Eee ten temat założony dla SPAMU?
Name: Keyleigh Sex: male Profession: Druid Level: 21 World: Xerena Residence: Carlin Last login: Nov 04 2007, 16:49:21 CET Account Status: Free Account WTF? |
@up: nie, nie dla spamu. Keyleigh to moja stara, dawno shackowana postać.
|
Nie napisales czy chcesz to "pg" robic za pomoca jakis runek czy samego roda
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
fibula dragons.
I masz PG 70- 100 k/h+ xD Tzn zalezy od serva i respa na fibuli dragach. Lajcikowo strong mana poty + e ringi na dle i jeszcze jestes na + ..... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27. |