![]() |
Jaki serwer wybrac?
Witam, chciałbym zaczac gre na innym serwie niz gralem (gralem na malverze) ale za duzo tam br. Chodzi mi o serwer PVP, i zeby byl po prostu przyjemny:) raczej zeby grali tam polacy, nie bylo za duzo PK i PA:) jaki serwer byscie polecili? Pozdr
|
Lol. Nie widzisz przyklejonego tematu?
Do usuniecia. |
Witam.
Polecam Ci xantere,bardzo mało pk,niskie ceny,sporo polaków,i niestety sporo brazoli. Cennik: bohy- 35-40k blue robe 10k demonka: ~40k |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kilka pozycji wyżej niż twój temat. |
Cytuj:
|
Polecam ci Julere.
W prawdzie jest to server amerykański ,ale ogolnie jest duzo polakow. Jak na kazdym servie nie brakuje brazylow ,ale wkrotce to sie chyba zmieni ;) W miare tanio |
Wiem że nie powinienem odpowiadać,ale jeżeli chcesz dość tani server gdzie większością są "sławni" polacy,to polecam ci Kyre PK też nie jest dużo ogólnie "miły" server
|
to ja tez mam pytanie jaki znacie server pvp zeby bylo duzo brazoli i malo polakow i zeby byl niemiecki i pusty???
|
to ja tez mam pytanie jaki znacie server pvp zeby bylo duzo brazoli i malo polakow i zeby byl niemiecki i pusty???
|
@ Topic
Ja gram na Aldora i ogólnie jest spoko. @up Nie wiem jak jest na Thoria ale tam mało ludu. |
Hej . Ja osobiście polecam server Honera (jest to server no-pvp ) nie ma duzych kolejek i sa mili ludzie ::D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:06. |