![]() |
"Najspokojniejszy" świat pvp
Który świat pvp z tych które widzieliście jest w miare spokojny, taki, gdzie można znaleźć chwilę, żeby przed dp np. w Thais nie leżało mnóstwo dedów. Teraz gram na candii, ale niedługo kończy się PACC i znowu te 150 kolejki, więc szukam pvp bez kolejek. Nienawidze padać, przynajmniej bez powodu:) Jak byście mogli poradźcie coś.
Pzdr |
RL mam dużo na Antice i z tego co wiem to tam w miarę spokojnie jest. Egzystuje tam paru dupków, ale od czego jest Hesperides B)
|
No wiadomo na każdym serwie znajdzie sie jakiś frajer, ale chodzi mi o to żeby nie było tak jak na Berylii np., kto grał ten wie. W thais nie ma chwili spokoju.
|
Na Berylii też mam RL i ten serv szczerze odradzam.
|
Saphira
Tam możesz bezcennie tracić swój cenny czas. Nie graj tam za nic na świeci,ja niewiem co ja na tym serwie jeszcze robie :p Może mni kumple trzymają a ja ich :p |
Spokojna jest Hiberna. Nie polecam świata Saphira, bardzo drogi i niebezpieczny serwer.
|
thoria tylko musisz mieć w depo pare par boh'ów bo to waluta "pa" :D
|
siemka fajne se esy dajcie wiecej
|
Cytuj:
Do założyciela tematu: Dam Ci jedną radę - patrz na te światy, gdzie jest dużo osób (700 wzwyż), |
Światy,które ciodradzam to:
-Saphira -Thoria -Furora Na tych światach wszędzie random pk i dużo pa @Iwanek18 Na spahirze to tż jest waluta pa ^^ |
Nie ma spokojnych swiatow PvP. ^^
|
@up
Właśnie się o tym przekonałem grając kilka minut na Iridii:] |
Isara... jedynie kto Cię zaczepi to 6lvl rookujący się... ja przed carlin robie afk i idę na dwór. Jak jakiś pk się znajdzie, to zazwyczaj jakiś 10-12 lvl wsadzi Cię do depo kiedy jesteś afk. Venore nikogo nie ma, Carlin prawie zero noobów, w thais nie byłem. BRAK kolejek, ja jeszcze nigdy nie miałem. Da się poskillować, ludzie nie zabijają twoich poftforkuf etc. Ceny stoją nisko (500-600gp za spike sworda, 1k Plate Set). Ceny addonów są niskie (30gp - Bear Paw) etc.
|
Gralem kiedys na Morganie i jest w porzadku, a przynajmniej wtedy byla. Pk niewielu. Tylko ostatnio panuje tam wojna, ktora dotyczy glwnie duzych lvl-i.B)
Ps. Odradzam zbytnie eksponowanie polskosci. Masa Szwedow. |
Hmm... jeżeli chodzi o spokój to polecam Elysie. Choć jeżeli chodzi o atmosfera itp. to ten świat zszedł na tzw. psy.
Nie sugeruj się oczywiście aż tak bardzo moją wypowiedzią, ponieważ mam do tego świata sentyment (pierwszy serv, początek 2004 roku). |
Sam myśle czy nie przeprowadzić sie z spahiry i jak narazie nie za iele stąd zrozumiałem,myśl o Hiberni,Danubi i Isarze
Może ktoś z was wie jak tam jest? |
Cytuj:
Umiejscowienia: GERMANY - ponieważ będziesz miał mniejsze lagi Start serwa: najlepiej wybrać taki, który najpóźniej powstał, ponieważ jest tam mniej hlvl'i Highscores serwera: im mniej hlvl'i, tym lepiej Stan PK/PA/wojny: najlepiej poczytaj sobie newsy ze światów Po podsumowaniu wszystkiego proponuję: Azurę, Berylię i Obsidię. Jeżeli chodzi np. o Danubię to jest to dość stary serwer i jest tam pełno graczy po ~30 lvl, a tego chyba nie chcesz :p. |
buahaha
HIberna spokojna ryzyko deda jest tak wysokie że lepiej nei grać już hyba wymienie powody:
1. Mordercy z Venore zabiaja o godz 19.00 na dwarfach każdego niezależnie od lvl są też inne godziny 2.Dark Mortals najlepsi mordercy hyba calej tibi podobno rpze znich uncommon valor sie rozpadła 3.pekerzy naśladujący dark mortals |
|
Cytuj:
ja też mam problem ze znalezieniem fajnego światu pvp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:23. |