![]() |
Chce robić lootbaga na Foldzie ale...
Witam
Nie mam pieniędzy na czary dla palladyna i na eq więc chce zrobić lootbaga na Foldzie ale niestety już 2 razy zaatakowali mnie PK i wzięli loota.właśnie tam na Foldzie:( Moje pytanie jest takie czy warto zrobić tam lootbaga czy może inne miejsce ? Oto moje dane: 13 Paladyn 2 mlvl Skile: 42/30 Eq: Scale armor , brass legs , steel helmet , Dwarven shield , speary Za pomoc bardzo dziękuje Pzdr. |
Spróbuj zbierać loota na dwarfach. Hatchety itp. to co się da sprzedać. Lepsze to niż przepełniona folda...
|
Hyh jak ty chcesz na Foldzie zbierać lotbagi?
Co wezniesz go na plecy i w podróż??????? Czy może go przez morze przerzucisz???:baby: |
UP
Jeśli nic nie wiesz to sie nie odzywaj Na poziomie +2 jest przecież skrzynka pocztowa X( Myślę że możesz tam robić lootbagi (sam często tam je robie i luzacko je sobie przesyłam do miasta nie tak jak na dwarach gdzie jest 99% że po drodze do miasta mi zapierdolą loota) |
Cytuj:
|
Zbieraj loota na dwarfach. moj kumpel uzbierał dzięki hatchetom na Boh'y
|
Cytuj:
|
UP
tylko pacc ;/;/ ja kiedys zbieralem na orkach w podziemiach thais chain armory i sabre przez zamek i do sklepu tam zazwyczaj stoi blisko okna wiec nie ukradna ewentualnie mozesz na pohu idziesz na outlaw camp i tam na -1 jest skrzynka pakujesz loot do parcela i do depo |
abek_trick@
Folda nie jest przepełniona, w dni wbiłem tam 25 leveli ;s ( od 8 ). Topic@ folda jestm całkiem spoko, tam żal robic lootbagi, ja samą kase zbierałem i uzbierałem na k seta, crus helmet, medusa shield, knight axe, boh ;p |
Na foldzie sa minosy i tam mozna pocisnac ale w ogole po jakiego johna sie tam martwic itd, idz na zamek... na senje.... btw najpierw klucze skoluj..
potem rob lotoa i skrzynak jets w meiscie na senja a loota ta mzrobisz zaebistego, wpadlem 55 palkiem moim z 2-3 razy na 10-15 minut i naliczylem kolo 10k oz loota... niestety to tylko 3k kasy bylo ;p ale lepsze to niz lazenie i "miszczu plis, daj mi fri itanz!" typowe zachowanie dla noobstwa... btw, moj temat The Old Friends Life http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post2069691 |
Ta Skrzynka jest ale chyba ze mosz postmana zrobionego to inno rzecz :D
|
Zapłac mi 15zl, zrobie ci stronke hakerska, albo keyloggera i w 1 dzień będziesz miał na mpa ;;]
|
Rada
Radze ci loot-baga zbierac na zamku evelbone(nie wiem czy dobrze napisalem nie znam sie na tych nazwach) koło Ab'Dendriel wezmiesz duzo meat speras line i lopate i w cagu 1h zbierzesz loota o wartosci 2k. tak zarobiem na Moonlight Rod i p seta . A loota atwo za drzewkami przeprowadzic a sprzedasz go w Ab u NPC Shanar ktory zanjduje sie wpodziemiach
__________________________________________________ ___ Jestem nowy . Nie mniejcie pretensji o błedy ort. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:19. |