![]() |
Lagi -.-
Witam. Od jakiegoś czasu, codziennie gdy loguje się na Tibie mam masakryczne lagi :/ Zastanawiam się co może być powodem tego. Zawsze gdy gram, wyłączam wszystkie programy które mogą działać na grę (GG, itp.).
Nigdy wcześniej tego nie było... no może, ale aż tak? ;/ |
Niewiem czy to jest tego powodem ,ale teraz dużo jest przeciążonych serverow.
Poczekaj cierpliwie. Mialem identyczny problem tylko ,że z Julerą. |
Cytuj:
|
ja tez od dzis zaczalem lapac lagi :/
|
No i zauważyłem, że to nie tylko na Guardii :/ . Problem występuje nawet na pustych światach ;< (przynajmniej u mnie)
|
Moze popostu Cipsoft ma jakies problemy ( coraz czesciej)
|
Coś mi się zdaje że w najbliższych dniach sobie nie pogram xF
Chciałbym się także Was spytać, czy macie to samo? Czy może jednak coś z moim sprzętem/połączeniem? |
Lagów nie mam nigdy, za to kicki tak ;)
|
Też tak miałem(net wew.ip) kupiłem zew ip i problem zniknął.
|
No ja mam wewnętrzne IP, czyli że coś nie tak z połączeniem? :/
Może za niedługo zew. ;p |
BUuhauhauhauhuhauhauhauha kupiłeś zewnętrzne ip?? buuhauhauhauhauhauhauhauh w życiu podobnej bzdury nie słyszałem... buhuhahahua.
Dzieci, każdy ma swoje wewnętrzne i zewnętrzne ip i nie powoduje to laggow..... Tibia to jednym słowem syf, słabe servery, przeciążone.. Zobaczcie, czy w innej grze też macie laggi... Jak tak to przeczekajcie jakiś czas, a jak nie będzie zmian to popytajcie się dostawcy internetu, albo go w ogóle zmieńcie... |
wejdz w uruchom napisz tam "cmd"
w lini komend wpisz: ping wp.pl lub ping wp.pl -t i podaj wynik (sredni czas , najwyzszy i najnizszy" Aha i nie zapomnij o podaniu predkosci swojego lacza ;] |
Inferna - zero lagów, zero kicków... :) Jednym słowem miodzio :D a i expowiska na facc duzo wolnych
|
@up Na premii 2 x mniej, do tego pk nie ma
|
|
Napisz, czy twój serv jest amerykański, czy niemiecki. Bo kiedy grałem na am. servie to miałem lagi (chyba każdy) i nic na to nieda się poradzić. Spróbuj dodatkowo zmienić (jeśli się da) na Dx 5 i zmniejszyć liczbę fps...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:20. |