![]() |
Co byście zrobili...
Stworzyłem ten temat For Fun bo cosś ostatnio, nudno na forum.
Pytanie do was co byście zrobili aby dostać Spike Sworda(znać Questa na niego).:) Temat FOR FUN :) |
Zależy co by wymagał.
Bym zrobił co by chciał ale bez przesady.:D |
Ja bym dedł do 1lv.....
|
Moge cipsoftowi narobić na plecy, pasi ?
Nie rozumiem tematu, chodzi że mam zdjąć spodnie, wystawić tyłek i mówić "bierz co chcesz" czy raczej 100k na mainie? nie rozumiem ... |
Dau bym im jeden lup one giepe aby bylo milo :D
|
UP
no i co ku... przeszkadza ci coś , ja tu na razie widzę że ty też spamujesz X( niech se dzieci pospamują mam to w du... a do TOPICU ja bym dał 1kk ale tylko wtedy gdybym tylko ja miał ten miecz |
Ja bym napisal "in" a nie "on" w podpisie.
|
A jeszcze jeden mój pomysł : bym zrobił laskę ewentualnie dał dupy GMowi po czym dał by mi ten miecz :P
|
Ja !?
Ja to już powinienem dostać MPA ... Na 8 lvl wylazłem z Rooka (zrokowałem się) na 12 lvl wylazłem (zrokowałem się) na 22 lvl [Jak myślicie ?]TAK! Wylazłem (zrokowałem się) i na 44 lvl XD Wylazłem iii .... (zrokowałem się) I teraz bije do 55 ... Ale chyba już nie będe się tak bawić ... 100% OPARTE NA FAKTACH! ^^ < No Fun ... A tak to dla SoF (SS) zbanował bym Game Moderatora ... :D |
Nic bym nie zrobil. Po h_j mi spike sword. Ja gram na mainie.
|
Skoro temat jest "FOR FUN" to wyobraził bym sobie że w Tibii można robić tatuaże i zrobił bym sobie kropki na kolanach co oznaczało by że nigdy przed nikim nie uklękne i nic bym nie zrobił żeby zdobyć Spike Sworda
|
Dla spike? ;> Latał bym po wsi i robił pały chłopom z napisem na czole "Robie lachy za spike sworda"
Tak mniej więcej ;] |
Ja bym niczego nie zrobiła. Nie podązam za Spike Swordem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:01. |