![]() |
Minusy:
5x ten sam temat Literówki w 1 linku: Nagrodom (Nagroda to - lepiej brzmi, pozadym om ...), rzyczenia (n/c) 3 obrazek jest taki: http://img123.imageshack.us/img123/5568/arenayu0.th.png Linki, linki i jeszcze raz LINKI! 0 wkładu (5 min dla mnie, a dla innych mniej) Plusy: Brak. Brzydko, pusto, mało... Nie rób dalej. Gdybym oceniał prolog to zero by się obraziło @Edit Po poście up można wywnioskować że masz 10 (lub mniej) lat. Idź trenować fejki i przyjdź jak czegoś się nauczysz. PS. Raported.Masz słabego neta i za dużo razy się naklikałeś w utwórz nowy temat, i nie jesteś cierpliwy :D |
I masz wala up bo wszystkie postacie sa jego XD
fake bez oceny bo prolog |
Cytuj:
To są przerobione outfity z tibii , jak juz Alphardron mówił. Jeżeli chcemy rzeczywiscie mieć WŁASNE outfity należy je zrobić od zera. (Patrz - chociażby outfity Strażników które zrobił dla mnie Koper ) |
@Kraon. Alph.
Troche się mylicie. Nie każdy jest w stanie robić out od zera. Alejak już przerabiamy nizniacznie tinbisjki out niech to wygląda przyzwoicie, nie? ;> @Fake. Pamięta ktoś ten zwrot? KPSNF. (Kolejny Pier****ny Syf Na Fozum) |
@Up
A ty idź robić sesje bo czekamy :D |
1. Oceniajcie
2. Mam kontynuować fake? 3. Mynikal napisz do mnie na pw a jak nie morzesz to stwórz nowe konto i napisz! @Dark Alphadron Przeczytaj uważnie mój 1 post, ten pkt 3 to do mnie? jak tak to mi możesz... |
Cytuj:
|
Tak się składa, że ja nie słucham próśb.
1) IMO słabe. Nazwy ataków głupie, efekty co najwyżej takie sobie, poza tym to raptem cztery różne na krzyż, z czego tylko jeden przerabiany w jakikolwiek sposób. Poza tym odwykłem od oglądania "przeróbek" stworzonych na zasadzie odwrócenia kolorów... Interpunkcja tragiczna, przemiana żałośnie zrobiona (skoszone pół postaci i dodany efekt czaru lub pół potwora), chaos na przedostatnim najwyżej średni. 2) Idea "Fake Tournament" jest już do cna wyeksploatowana, poza tym z tego co widzę ma to służyć tylko i wyłącznie popisaniu się efektami i outami. Fabuły brak, sklejka znośna, choć cholernie pusta. Za to, jak już wspomniałem, ortografia taka sobie a interpunkcja tragiczna. Nie widzę sensu robienia tego dalej, daj sobie spokój i wymyśl coś porządnego. 3) Koleś ma bana. @2up 1) Poczytaj dokładnie mój post. Mam głęboko w dupie takie prośby. Równie dobrze mógłbyś poprosić np. policjanta żeby nie zwracał uwagi na twój źle zaparkowany samochód. 2) Przeczytaj DOKŁADNIE. To Mynikal ma bana, ale jeżeli ty też go chcesz - po prostu poproś. Lub zachowuj się jak on. |
Błędy :
•Samo "mowi" i to jeszcze z małej litery. •Rażące błędy ortograficzne. •Super Nova w Gimpie •Rozmazany (?) Outfit maga lodu. •Głupie Czary. Jeśli to pierwszy fake'i, to 4,5/10 jeśli 2,3,4,5,10,20,30,50,10000 to 2/10 bo w miare skelika. |
Jeśli chodzi o grafe to chyba wszyscy sie zgodza że za dużo napchałeś "efektów"
A o fabule to tu nie ma mowy nawet. |
jak mialbym to ocenac to bys dostal 00000.0000.0.0.0.0.0.0.0.0..0/1
|
jak dla mnie superrr:cup:
|
Krótko :
It sucks. |
Moze i nie znam sie na fake, lecz... Mi sie nie podoba. Kiepski tekst, wykonanie... Za duzo zamieszania wprowadzasz, niektore obrazki staja sie nieczytelne.
|
Minusy:
-O-R-T-O-G-R-A-F-I-A -Na co ten efekt w 3 Obrazku ??Wybuch ^.-? -Jak to ma byc taki "supel tuljniej" to czemu ta arena jest taka..mala?? Plusy: +Fajnie lataja w 10 obrazku :d Ocena : 4/10 Biribib |
C-co to ma być? Ortografia, pseudo-efekty, i cała reszta. Pominę już to, jak autor się zachowuje. 2\10 Musisz się jeszcze trochę nauczyć zanim zrobisz porządnego fake'a ;)
|
Nie będe dużo :p mówić..
...::~>0.5\10<~::... Efekty Ci nie wyszły Te czary"Tarcza ognia" itd. Wydaje mi się że powinny być na kolor Tarcza ognia Tak mi się wydaje oczywiście :] Pozdrooo |
Za bardzo namieszane i wydawałoby się,że jest robione "jak leci".
Brak przy tym jakiekolwiek fabuły,co już dyskwalifikuje ten fake. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:09. |