![]() |
Sonda!
Jak myślicie, po jakim czasie jakiś modek zaszczyci nas kasacją tematu z keylogerem? "[Elysia][OpenBattle] In Port Hope!'' Głosujcie!
|
Nie rozumiem Ciebie! -.-
|
Cytuj:
|
W sumie kolega ma rację - normalne tematy tematy jak i te w których prowadzone są normalne dyskusje na temat są o wiele szybciej kasowane niż głupie keyloggery, ten garbaty lamus zamiast dawać ostrzeżenia za przeklinanie, lub jego garbata koleżanka mogli by skasować takie tematy jak ten.
/Edit : Mym zdaniem pan up świetnie nadawałby się na moda, ba nawet sam robiłby więcej przez jeden dzień niż 10 modów przez miesiąc. |
Cytuj:
|
Cytuj:
JAK SIĘ KOMUŚ NIE PODOBA POLSKA TO PROSZĘ BARDZO...> > WY*******AĆ! RASIZM RASIZMOWI!! -.- |
Ja dostałem warna za jedno przekleństwo, ale co tam.. Po co usuwać keyloggery ;s
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moderatorzy na forum.tibia.pl - Banda leniwych obiboków, które nie spełniają nawet w 1/4 swoich obowiązków. Oni modami są tylko, gdy trzeba komuś dać warna za jakieś wogóle nic nikomu nie przeszkadzające drobiazgi. Przydała by się wam jakaś dyscyplina wy zarozumiałe parszywe obiboki. Kijem k*rwa trzeba gonić w tym wypadku was do roboty... Mam w*jebane na wasze warny, gdyż świadczą one tylko o waszym cipstwie i braku argumentów. Na forum gdzie ja jestem modem, takie akcje by nie przeszły.
@down Signed. |
Cytuj:
|
Ja jeszcze jestem tylko ciekaw, czy jako pierwszy zniknie ten temat czy temat z keyem o którym tu mowa(o ile garbate przydupasy ruszą dupe)...
/Edit : Xr3, pamiętasz może Twojego posta : Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zagłosowałem na tydzień ;) im sie nigdy nie spieszy.
|
Panowie mają szybkość jak moja neostrada 128;)
(niegdyś bo teraz mam 512!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1) A jak ja tu napiszę posta i nawet powiem, że zgadzam się z niektórymi wypowiedziami powyżej, ale nikogo nie obrażę to też dostanę warna czy nie dostanę, hm? |
Cytuj:
|
Etoric nie pisz takich mądrych komentarzy bo dzieci zaczynają sie podniecać np. Ok'rzec.;p
|
Cytuj:
|
Grono aktywnych moderatorów można policzyć na palcach jednej ręki. Większość odeszła, bo nie podoba im się sytuacja wewnętrzna serwisu. Mi również się nie podoba, ale nie zamierzam uciekać niczym szczur z tonącego statku...
Musicie jednak zrozumieć, iż moderatorzy również mają swoje życie prywatne. Ponad to nikt nam za tę robotę nie płaci, więc nie mamy obowiązku siedzieć tu 24h/dobę. No i najważniejsze - mogę śmiało stwierdzić, iż 90% akcji moderatorskich jest niewidocznych dla szarego, przeciętnego użytkownika - nie wiecie nawet ile postów i tematów jest wywalanych hardem. Jeśli chodzi o mnie, to tak na oko mogę strzelić, iż na 20 postów wywalonych hardem, usuwam 1 softem - widoczny dla wszystkich. Nie widzicie również ostrzeżeń jakie się posypały w tym temacie - za wulgarne słownictwo i spamowanie poprzez zakładanie takich topiców Nowych moderatorów nie jest wybrać łatwo, bo musimy mieć pewność, iż taka osoba będzie odpowiedzialna i nie wywinie jakiegoś numeru. Z resztą, na początku każdy nowy jest bardzo aktywny, chce się pokazać, ale z czasem ten zapał mija... zapewniam iż będzie tak w przypadku każdego, więc nie ma sensu ciągle rekrutować nowych moderatorów, bo i tak z czasem im się odechce siedzenia tu. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34. |