![]() |
Thoria, przyjaźnie i wrogości.
Może ktoś powiedzieć jaka jest sytuacja na tym servie, jeśli chodzi o gildie?
Tematy nie są świeże więc pytam. Które gildie ze sobą trzymają? Które są przeciwko? No i z tego co wiem, na servie nie ma aktualnie wojny, więc kto rządzi serverem? Z góry dziekuję za odpowiedzi. P.S. Dla 'normalnych' - uderzyłem już sie 100x o biórko zanim napisałem temat, tak jakbyście pytali. |
Caly serwer (Kamikaze, Bloodz, Not Numerous) vs Nyx & Havedral Gangsters
Jesli chcesz tu grac to sobie odpusc. Botterzy, sharerzy, Power Abuserzy no chyba ze lubisz latac bo blessy, serw mozna powiedziec ze polski wiec ODRADZAM |
Z botterami i power abuserami sobie poradzę.
Z tymi, którzy sharują raczej nie. [; No to widzę, że jesteśmy przeciwko sobie. Pytałem, bo grałem tu kiedyś, ale normalnie to Elysia, po hacku i zrookowaniu 2 wysokich lvli, wróciłem tutaj. Powiedz mi jeszcze, czy jest oficjalna wojna, bo szczerze nie chce mi się szukać na tibia.com. |
Cytuj:
@ervinius Tak. To jest oficjalna wojna. |
Wole siedziec w dp niz grac z typkami z belchatowa, nie pamietacie jak ich obrazaliscie a teraz z nimi gracie ;)
Jak juz mowilem 80% tego serwera to polacy, chociaz to szwedzi rzadza wiec robi sie druga FURORA! |
@Daldar
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2094501, chodzi o tą wojnę? @R3T Widzę, że siedzisz tu długo, czytałem twoje inne posty. O co poszło? O 'rządzenie servem' czy coś innego? |
O co poszlo ci nie powiem, bo gdy ta wojna sie zaczela bylem bez internetu. Poszlem za kumplami.
Z tego na forum co wyczytalem to nyx i havedral wycofali sie z wojny, w odwecie bloodz doszlo do kamikaze. Przewaga liczebna jest na tyle miazdzaca ze nawet nie ma sensu sneakow robic. Na dzien dzisiejszy bloodz nie ma juz nic do gadania bo najwazniejsze osoby takie jak baris juz nie graja, mimo to fajnie widziec samtoza lizacego dupe ruthixa np :D. @Twoje pytanie do Daldara Tak, chodzi o ta wojne. |
Tzn, że Kamikaze i Bloodz rządzą servem?
Hehe, tylko sprawdziłem ich, oni w żadnych gildiach, i nie lapie po których stronach są. |
Jak napisalem wyzej bloodz rzadzi tylko na papierze, tak naprawde nie maja nic do gadania juz. Rzadzi Kamikaze no i Gangsta Nation (Glownie Daffy - Thaa Janitor, jesli prawda jest to za gra)
|
A no to lajt, że Kamikaze rządzi, chociaż w sumie nigdy nie chciałem być w najlepszej gildii, bo to żadna zabawa.
Pomyśli się nad tym.. |
Chyba szkuje nam się coś grubszego niż myśleliśmy.
Wszystko zmienia sie jak w kalejdoskopie, jak pisałeś. http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2118671 Zapraszam, no to czekamy na jakieś dokładniejsze wiadomości. |
To jest thoria, tu sie zdradza
|
Tutaj teamy się zmieniają co niecały miesiąc :-)
Raz expią jedni - raz drudzy. Walczący stają się neutralni - neutralni zaczynają walczyć. To jest Thoria. Do tego trzeba się przyzwyczaić... :] |
Thoria straciła swój klimat w 2006 roku, kiedy to nasilił się popyt na TibiaBot NG, więc osobiście serwer odradzam. Jest jeszcze gorzej niż kiedyś było na Berylii. ;)
|
To moze jeszcze gonzo powiesz ;], gdzie nie ma popytu na NG?
|
Cytuj:
|
Ja tylko czekam na Battlefield: Heroes i wtedy jebac tibie ^^
|
@R3T
Też tak mówiłem. @Topic No cóż, trudno się mówi i gra się dalej. |
Cytuj:
:P Naprawdę, raid czy battleground w WoW'ie to jest coś, co przebija OB czy massloga w Tibii kilkadziesiąt razy. Ma ten klimat, który Tibia straciła. Ah, no i warto dodać, że niektóre pomysły w Tibii przy ostatnich update'ach to z WoWa zjechane (enchanting np.). |
Za drogie, a na piratach nie mam zamiaru grac ;<
EDIT: Zreszta nie lubie warcrafta ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:06. |