Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Ważne wydarzenia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=173129)

Lady_Sais 01-05-2008 06:14

Ważne wydarzenia

Siemanko ;]. Jako, że nie znalazłem tematu gdzie mog± byc podane konkretne terminy jaki¶ ważnych wydarzeń [ typu POI Quest, Anihilator ;], Banuta] postanowiłem takowy założyć. Prosze o wpisywanie tu dat i godzin konkretnych wydarzeń. I bardzo was prosze piszcie na temat. Jak kto¶ zaczyna pieprzyć o dupie maryny to to strasznie utrudnia znalezienie czego¶.

Dregar 01-05-2008 12:23

ye ye

dzi¶ odbędzie sie 30 sekundowy hunt na ratach na rooku chętnych zapraszam do wspólnego huntowania o 14 pod ¶wi±tyni±

kapisz? po ch to komu

BOtter 01-05-2008 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dregar (Post 2032704)
ye ye

dzi¶ odbędzie sie 30 sekundowy hunt na ratach na rooku chętnych zapraszam do wspólnego huntowania o 14 pod ¶wi±tyni±

kapisz? po ch to komu

ej ja czekałem i nikogo nie było :(

Lady_Sais 02-05-2008 10:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dregar (Post 2032704)
ye ye

kapisz? po ch to komu

:baby: dzieci.... pewnych rzeczy nie potrafia zrozumiec...

chociazby po to zeby wiedziec co sie dzieje i zeby mozna sie bylo na jakis quest z lepszym teamem zabrac

Legendanebuli 02-05-2008 10:25

Hejka, Dzisiaj 2giego maja szukam teamu na kupienie blessów.
10+ osób żeby waste nie było.
Chętnych prosze o kontakt w grze albo przez priwejt mesejdż.
DZISIAJ O 20 WYRUSZAMY Z FIBULI :):):):):):):):):):)):):):):):):):):):):):):):):): ):):):):)
):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)):):):):) :):)>):):
):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)):):):):) :):)>):):

Inferno3031 02-05-2008 10:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lady_Sais (Post 2032316)
Siemanko ;]. Jako, że nie znalazłem tematu gdzie mog± byc podane konkretne terminy jaki¶ ważnych wydarzeń [ typu POI Quest, Anihilator ;], Banuta] postanowiłem takowy założyć.

To może zajrzyj na forum swojego ¶wiata na tibia.com ?

TheDwarf 02-05-2008 10:43

no to ja dzis idem na hunt krabuw pod karlin :cup::cup: hentnyh do wziencia udzialu w tym jakrze wjelkim pszedsiemwzienciu proshe o wpisanie sie tutaj morze lutniemy jakoms rybke :o ewentułanie morze jakies golden leks albo inny demon armor wpisowe 1k pisac!:evul::evul:

NecroLukas 02-05-2008 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inferno3031 (Post 2034131)
To może zajrzyj na forum swojego ¶wiata na tibia.com ?

przeca tam po angielsku wjenc cięko z nawigacjom:D:D:D:baby::baby:X(:confused:8o

@gura
boje sie krabuw:(:(:(:(

Lotress 03-05-2008 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheDwarf (Post 2034160)
no to ja dzis idem na hunt krabuw pod karlin :cup::cup: hentnyh do wziencia udzialu w tym jakrze wjelkim pszedsiemwzienciu proshe o wpisanie sie tutaj morze lutniemy jakoms rybke :o ewentułanie morze jakies golden leks albo inny demon armor wpisowe 1k pisac!:evul::evul:

Ja morze pszyhance 8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:20.