![]() |
Ważne wydarzenia
Siemanko ;]. Jako, że nie znalazłem tematu gdzie mog± byc podane konkretne terminy jaki¶ ważnych wydarzeń [ typu POI Quest, Anihilator ;], Banuta] postanowiłem takowy założyć. Prosze o wpisywanie tu dat i godzin konkretnych wydarzeń. I bardzo was prosze piszcie na temat. Jak kto¶ zaczyna pieprzyć o dupie maryny to to strasznie utrudnia znalezienie czego¶.
|
ye ye
dzi¶ odbędzie sie 30 sekundowy hunt na ratach na rooku chętnych zapraszam do wspólnego huntowania o 14 pod ¶wi±tyni± kapisz? po ch to komu |
Cytuj:
|
Cytuj:
:baby: dzieci.... pewnych rzeczy nie potrafia zrozumiec... chociazby po to zeby wiedziec co sie dzieje i zeby mozna sie bylo na jakis quest z lepszym teamem zabrac |
Hejka, Dzisiaj 2giego maja szukam teamu na kupienie blessów.
10+ osób żeby waste nie było. Chętnych prosze o kontakt w grze albo przez priwejt mesejdż. DZISIAJ O 20 WYRUSZAMY Z FIBULI :):):):):):):):):):)):):):):):):):):):):):):):):): ):):):):) ):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)):):):):) :):)>):): ):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)):):):):) :):)>):): |
Cytuj:
|
no to ja dzis idem na hunt krabuw pod karlin :cup::cup: hentnyh do wziencia udzialu w tym jakrze wjelkim pszedsiemwzienciu proshe o wpisanie sie tutaj morze lutniemy jakoms rybke :o ewentułanie morze jakies golden leks albo inny demon armor wpisowe 1k pisac!:evul::evul:
|
Cytuj:
@gura boje sie krabuw:(:(:(:( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:20. |