![]() |
Skill & Exp
Witam!
Posiadam 16 knighta ze skillami ("potfornymi") 44/42. Nie bardzo wiem gdzie mam expić i skillować. Moje eq to : - plate set, - dark helmet, - dwarven shield, - morning star, - leather boots. Eq niedługo się zmieni bo zamówiłem sobie 40k :D:D Gram na non-pvp. |
Idź skillować na Rotwormach/Dwarfach. Widzę że biegasz z clubem, to weź Crowbara. Jeśli nei masz, możesz kupić u jednego NPC za 250 gp ...
Doskilluj gdzieś 60/60, wbij 25 lvl i skilluj do 70/70 ^^ Będzie Ci się opłacało. |
Na razie spróbuję kupić crowbara u ludzi. Może trochę taniej kupie? :]
Skillowałem clubem (atk 7 i def 7), ale prawie cały czas waliłem bloodhity :o. Kupię crowbar. Dzięki za rady :). |
Poprostu otop tą postać i po sprawie :)
|
Cytuj:
WOW, ale dużo |
@up
tak tak a ty na 16 lvl'u kupiłbyś FULL seta -.- @top doskilluj 60/60 dokup sobie k arma,crown/cruader helmet, dragon shield i idź sobie na Ghost Land na ghoule i skelety @down Vasudaninie jeśli łaska xD btw. jak już znudzą ci się umarlaki możesz iść na dwarfy i soldy na guardy lepiej się nie wybieraj, później dopiero od 19-20 idź na cycki koło thais ale weź tak na wszelki wypadek 7-9 health potionow jakby cię trapnęły bądź trapneli |
Chyba postąpię według Twojej rady Vasudaninie! ;)
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:40. |