![]() |
125k expa w 18 min 9 lvlem !!
|
xD
Gdy zobaczylem tytul myslalem "kolejny noob", ale gdy
obejrzalem filmik bylem podekscytowany ,po prostu big gratz :D!!!! |
rehost please
|
Na początku mieliśmy plan by ofiarą stał się 99RP.
Ale rozmyślił sie w ostatnim momencie;p |
Nie ma to jak ten 4 mlvl na 20 lvlu <33
|
rehost plaxor limit, rapid... bla bla bla
|
Jak ktos ma konto tibicams network to rehostnijcie i prosze o wiecej komentarzy :confused:
|
Cytuj:
|
|
Na pvp enfo sa skule? Bo nie widac bylo xD
|
@up
Nie ma, nie bylo i nie bedzie. @topic Kogozes ubil? Nie mam tu cam... |
Hehe dobre. Jak zobaczylem temat odrazu pomyslalem, ze jakies durne dziecko wyslalo keyloggera :)
|
Najpierw myślałem, że to jakiś eVul kayloggar. Po przeczytaniu pierwszych komentarzy, stwierdziłem, że to nie kayloggar, tylko dobry film. Po przeczytaniu reszty komentarzy dowiedziałem się, że to pvp-enfo, więc domyśliłem się, że te 120k exp to z pewnością nie za potwory, ale za ludzi. Po obejrzeniu filmu nic ciekawego w nim nie zauważam. Nie wiem czym się tak zachwycacie. Nudniejszy jest chyba tylko hunt na trollach...
|
Ale z ciekawosci obejrzales i nie mow ze juz lepszy jest troll hunt niz moj filmik jak jestes taki eVul masta gracz to nakrec podobny filmik >.>
|
@shoq
widzisz on osiagnal to w 20 min a ty tego nie osiagniesz nigdy :p |
nom filmik fajny
a tak ps. zapłaciłeś mu? xD ile było 5k za deda tak? |
3k each za deda, mialem ujebac 99rp dla lepszego widowiska ale koles sie rozmyslil >.>
|
To wlasnie jest fajne na enofo ;D
Zrobisz 1 chara na, znudzi ci sie, to mozesz miec odrazu drugiego... Film moze i nudny ale co tam mialo byc? chodzilo o pokaz patentu ;P |
To daj ?
Jutro prawdopodobnie bede rozmawial z 116 palkiem ktory juz nie gra o zabicie wciagu 3 dni zjechal sie z 125 do 116 :p |
a zapłaciłeś mu?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:27. |