![]() |
55 Palladyn na Poh + Niespodzianka
Cześć
Chciał bym wam pokazać filmik w moim wykonaniu http://rapidshare.de/files/39290820/55pall.rec.html Szkoda, że tak się zkończyło :P |
Bardzo często stosowane na światach non-pvp. Wiele osób już doznało takich niespodzianek :(
|
szkoda mi ciebie :(
ale to było do przewidzenia... mało gsów biegało po poh a koło ciebie stał h level (na północy) ;s @exp nawet fajnie, ale ja bym poczekał do 60 wtedy jest pewnosc że cie gówno nie dogodni ;p |
@up
chciałeś powiedzieć 70 bo gs z taką prędkością biega z haste @top a może rehost =] @down nigdy xD niedawno ciekały z prędkością 70 lvl'a widać teraz zmienili sorry majne błąd |
Cytuj:
|
Z dobrym skillem i bohami można skutecznie uciekać przed gsami od 56 leva, w sumie to zależy od gs'a bo zdażają się takie, które nie zdążą zarzucić haste'a, ale są takie skurczybyki, które potrafią ładną maniane odpiertolić.
|
Hehe mi sie tez cos takiego zdarzyło 57 palem ale wtedy byłem po hacku i nic nie straciłem oprócz 250k expa i 2 skilli ;
Nie robi mi to bo i tak nie gram ale współczuję tym co również mieli zonka ;; |
Ja tak padłem 86 ek (1300hp+) z full hp DOSłOWNIE w 1 sekundę
Wszedłem i od razu tp do temple:p i 100k papa xD! Co najlepsze nalurował tam tego syfu mój RL a szedłem akurat na dreamers challenge qest i on mi coś mówił o ropowaniu GSów ale nie patrzyłem się na to co on pisze ,szedłem sobie i pyk do dziurki :D |
Kocham To :D sam tak wielkokrotnie robilem :PP
|
Rehost plx ;(
|
|
14:41 Mondano [55]: na dwarfach zaduzo pk
14:41 Mondano [55]: szkoda mi blessów Gratuluję ... |
No bardzo szkoda że tak się Skończyło
|
Cytuj:
Dokładnie XD |
M. in. dlatego nigdy do tej dziury nie wchodzę ;]