![]() |
Member of banana team pwn3d
Hmmmmm, tak jak już kiedyś pisałem w czyimś poście że się skończy pkowanie.
Poświęce swojego iciclemakera na zabijanie tych nobów. http://rapidshare.de/files/39299344/atamila.rec.html Ciąg Dalszy Nastąpi... |
Myślałem, że wbijesz się w 5 ludu i ich pozabijasz, a tu tylko rzalowa akcja ze spamowaniem exurą Atamily :P Dużo wysiłku na niego nie trzeba było :x
|
menski jestes ziomeq
|
Punisher ;x
|
Gratki, pokazales jedynie jaki jestes ŻAŁOSNY
|
s
ale pwn3d kozacki OOoooo Respect..
Wymiatasz koleś.. botera to można z zamkniętymi oczami ubic :S |
HAHAHAHAHAHAA
moge cie dotknac msciecielu? Nielze masz pvp z tym mwalem, uratowalo cie to bo bys padl i go nie zabil 1!11 nieno kurwa wez s*******aj w ogole z takim czyms bo sie wyjebie na plecy |
Cytuj:
Masz sekretnego moda? ;o [CHAR]Etal Clana[/CHAR] Juz wiecie banany kto nastepny. ^^' |
Cytuj:
|
Wymiataka lecz zlećka żalowe Heh..
|
Zdeczka żalowe to za mało powiedziane.. RZAL I BUL :/
Edit: Widać że autor nie umie przyjąc krytyki :baby: |
po 1) jak nie umiecie czytac to w temacie napisane "MAMBER" czyli 1 osoba
po 2) ciekawe jakie bylibyście kozaki mając hunta od cerebrum po 3) będzie wiecej deadów tych nóbków po 4) zróbcie skulla na aldorze w kazo i wyjdzcie z tamtąd żywi to dam wam 5 zeta a i jeszcze 1 po 5) nakręćcie wy jakieś filmy. zobaczę jakie chojraki jesteście |
p:
Ej, jestem twoim fanem, czekam na więcej filmów, tylko następnym razem postaram się być przy kompie: )
|
@UP Heh
Zabiłeś bota, nie gracza, ot co. Czekam na Banana team 6 :) |
Kris
Banany nie pierdolic sie i wyjebac mu w zeby, bo mnie juz w*****a. Cwaniaczek lata po kazo przed depo i wszedzie nikt go nie rusza, a pisze, ze da nam piec zeta jak ze skullem tam bedziemy latac... Rozpisalbym sie jeszcze, ale pierdole jak bedziesz dalej cwaniaczyc to zrobie sobie chara na aldorze tylko po to zeby Cie upierdolic K THX BYE. Temat bedzie sie zwal "Ciota, ktora zaklada zalosne tematy DED"
P.S. Nieobchodza mnie komenty ani posty, bo ja dalej bede bezlitosny. A szczegolnie do Ciebie popierdolcu, ktory nakrecil ten film. |
@Etal
Masz wyrobione pvp z celesty! btw. szykujemy większy napad bananów, lecz szczegulów i daty nie podam bo nas jeszcze napadnie ten Robert Bartosiak :< |
Cytuj:
2)Cerebrum to moi kumple z chęcią im pomoge 3)Chcesz być jednym z nich? 4)Ja robie i jakoś wychodzę z tamtąd żywy a btw. daj mi 5 zeta nr konta bankowego chcesz? 5)Ja nakręciłem zapraszam xd |
ale masz dobre pvp-e naprawde sam bys caly serwer wyjebal
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:08. |