![]() |
botterzy
Elo pomocy!!!
Chce trapnąć pare botów na Fibce,ale te boty łaża po wszystkim(nawet po garnkach). Więc moje pytanie jest następujące. CZYM BLOKOWAĆ TE BOTY!!! |
statuetki np rycerzy czy małp
|
Teraz nie ma czym. Droid może krzaczkami. Rycerzowi zostaje mwall ;x masz 9 mlvl.?
|
Po 1
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=168558 Po 2 Do blokowania nadają się teraz globusy ale trzeba mieć pacca by je kupić;s No i tak jak to jest w podadniku - zsummonuj jakiegoś potworka lub convince rotworm. Pzdr @all up Szybsi ;d |
Cytuj:
|
Magic wallami :D fire fieldami :P
|
Albo rób trapa takiego samego jak larva tylko że z Rotwormami, otocz parcelami te roty i ropaj je w 1 sqm, bot bedzie lal tylko 1 rota, a 99 innych bedzie mu sadzilo hity 300 per turn ...
|
@levi
Na non-pvp?? Oj nie wydaje mi sie Btw. Globusy sa traktowane jak meble więc są w paczkach, wystarczy je rozpakowac po zejsciu na dół ;] Ale i tak summony najlepsze |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
3 UP
yy a gdzie na fibuli jest jakiś rope place <na rotach nie ma> no chyba że chodzi ci o miejsce z beholderami ale tam raczej botterów nie ma |
Ja tylko chcialbym zaznaczyc ze wszelkie akcje doprowadzajace do zabicia innej osoby sa tak samo nielegalne w swietle praw tibii jak uzywanie bota :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Btw. Globusy sa traktowane jak meble więc są w paczkach, wystarczy je rozpakowac po zejsciu na dół ;]/QUOTE] On mówił o rycerzach...omg ... Cytuj:
|
@up
Idiota, idiota, idiota i jeszcze raz IDIOTA! Cytuj:
Lepiej czep sie rzepa Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Lechista
Eeee, ja rozumiem, że możesz barosy nie lubić, ale to o co się czepiasz to jest śmieszne. @topic Nie ruszaj botów! CIP-soft ich koffa :< |
nie da sie bo trzeba rozpakowac meble w domq wiec hail tibia 8.1 botter tibia :*
|
Ale na przykład na ef można spokojnie przynieść globusy ( :* )
|
Cytuj:
m walle działają w takim samym czasie, tak samo jak f fieldy, i już się nie kuć |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Popieram cię w 100%...
Moim zdaniem to jest głupi dzieciak, siedzącym na tym forum, i czychającym na nowe tematy, żeby odpisać nawet glupotę, ale musi być pierwszy.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:03. |