![]() |
Ormo Pk-2008 Oficjalny Film Wart Obejzenia!
http://pl.youtube.com/watch?v=mw1eItkNOxU
Mam zaszczyt ukazania wam filmu z tego co sie dzieje na arcani :) To nie bedzie kolejny film w stylu 5+ 20 lvli zabija 30 lvl :) warto zobaczyc swiat ARCANIA |
Całkiem ładny filmik :-) NIezłe zgranie, ładne trapy :-) Pokazuje też, że część hlvl'i to totalne nooby..
|
ss
Cytuj:
Ja tam hight lvla noba nie widziałem.. przecież mógł czasem pushnąc kogos ale jak on z leczeniem nie wyrabiał.. Zgranie dobre.. ale w 15 osób to można wszystko zrobic.. Filmik ok:] |
Kazdy tak mowi ale uwierz mi ze wcale tak nie jest, zeby nie nasz zajebisty lider (uwazam go za najlepszego lidera na arcanii) panowaloby duzo chaosu i ciezko by nam to wychodzilo, bywalo ze czekalismy po 3h czekalismy na target. ogarnac 20+ osob na ventrillo to jest naprawde sztuka, pozatym trzeba znalesc 20 graczy ktorzy maja na to ochote a nie kazdy to rowniez potrafi :)
|
ale jedno mnie ciekawi mianowicie:
po co w 2:16 ten 101 Ek puścił "exeta res"? poza tym muza troche nie pasi |
skutki update'a dzieki ktoremu noobki mogly powbijac 100 lvle ;)
|
"noobki moga zabijac 100 lvl", idz sie popisz pvp i zabij 100 lvl :)
|
xxUP
po to zeby mieć exhaus'a na leczenie~o.o |
Cytuj:
|
edit edit edit
|
Cytuj:
Argenpowraca, Zapewne, HellMaciek69, Vilonek Hmm, zapewne. @film Fajne fragi, ale muza... :S |
Film bardzo fajny ale jeszcze bardziej mi by sie podobal gdyby byl w rec albo cam ; D
|
fajny film fajny, najbardziej podobają mi się momenty jak pada jakiś gość a 1 lub 2 osoby znikają przez nadmiar fragów hehe :P
dla takich akcji to się chce grać w tibię, chociaż od paru tygodni gram w WoWa to i tak wole pvp tutaj :] a co do muzy do niezłe zianie :D |
Cytuj:
@down Dokladnie;p w wowie pvp moze byc tylko na jednakowych lvlach, sam gram wrlem i oczywiście jak jest koles chociaz 5 lvli wyzszy to mam same resisty.. i jak tu kogos lepszego ubic? |
no i też ten 4-5 lvl wyższy może zabić o wiele łatwiej tego słabszego :P
wczoraj 60 rogalem na hita sprzątnąłem 54 maga i co to za pvp ;p |
A powie mi ktoś w jakim programie został stworzony film? ;>
Poza tym pytaniem, całkiem okey poza tą muzą. Ta makarena.. :p nie pasuje zdeczka. ;] Pozdro. ^^ |
Bo WOW polega tylko na tym kto puści first pro mega evul elo elo turbo speed pro czara. Ten wygrywa ;s
|
Filmik widzialem już wczesniej na youtube, bardzo dobre akcje,
mam pytanie jakiej wersji sony vegas używaliście do montazu tego filmiku ? Pozdro |
sony vegas 7.0 ;) pozdro
|
Hmmm niezly film :D Padam tam .... wsumie moj byly char ... Anyway Pol arcani pierdoli ze ORmo to nooby , a prawda jest taka ze sraja przed nimi i jak widza kogos z nich to loga daja Tylko Pytanie Czemu ? Bo ormo swoje potrafi :D Ja mianowice uwarzam ich za bardzo dobrze zgrany pk team ... ;d I sam z checia bym z nimi popekowal :PP
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:06. |