![]() |
Ile do 100 skilla ??
Właśnie przeszedłem z cluba do axe powód :
1 - arcane staff jest dwuręczny przez często takie potwory jak mino guard/orc berserker nieźle mi jeb.... waliły 2 - SCA jest jednoręczny i jest nawet lepszy do arcane staffa (można nosić tarczę) na razie wbiłem 50 axe ale do wakacji chciałbym wbić skill około 100 ale nie wiem czy zdążę . Więc proszę napiszcie ile zajmie bicia 100 skilla z 50 najlepiej w godzinach :P Szukałem różnych kalkulatorów ale znalazłem same ,,przeterminowane'' :confused: |
http://www.pskonejott.com/calc_melee.php
Knight to raise melee from 50, 100% to 100 = 1463h, 15m, 22s. |
:( czyli nie zdąże :P
|
EE Lynx mam prosbe mogl bys mi policzyc na tym kalkulatorze bo go jakos nie kapuje ;p ile by mi zajelo sklowani distanca z 15 do 65
|
28h, 6m, 12s
|
Cytuj:
@przeterminowane? a moze frytki do tego?.. gdybys szukal to strone pskonejotta jaka jedna z pierwszych o ile nie pierwsza bys znalazl |
1931 hours and 30 minutes.
ten z pskonejotta liczy dokladnie dla skila +1 a nie +50 |
O.o a wiesz jak jesteś knightem na 70+ lvlu (bo od tego arcane staff) to masz ok. 1k hp (albo więcej) i jak ci taki mino gaurd walnie za 30, a ty go ściągniesz na hita to waste nie będzie.
|
Bo do broni dwu-ręcznych potrzebny jest nam club/sword/axe fighting, czyli blokujemy tym skillem... tak to chyba było:P
|
Było nie było dwuręczna broń nie jest gorsza od jednoręcznej.
|
@topic
po kiego chuja chcesz skilowac do 100? skiluje sie max do 90 bo to po prostu marnowanie czasu, myslisz ze ten 1 skil wiecej ci cos da? ;) skiluj max do 90 i expic ;) |
Na bocie może z 85 wyciśniesz, ręcznie z 82. Chyba, że pvp... xP
@up Takie gadanie o 1 skillu, to czemu się do 90 skilluje, a nie do 89? Przecież to jeden 'niezauważalny' skill. Więc do 89? A czemu nie 1 mniej - 88? Przecież i tak na to samo wychodzi wg Twoich wypocin. Tak można bez końca... a 1 skill naprawdę może podnieść hity o 10dmg... |
Cytuj:
@2down Dokładnie |
Nie wiem, czy wiesz, ale w Tibii żyje tylko jeden Czarny Rycerz.
Co do tematu, do wakacji nie zdążysz. |
@up
Jemu chodziło o to, że 2 potworki go biją i Black Knight przybiega i bije go jako 3, a na tarcze można tylko 2 potworki wziąć więc hity są o wiele większe i straci więcej hp. |
No i o to właśnie mi chodzi chciałem pujść se z teamem na black knighta dostaje hity 300+ ide na hero za każdym razem 200+ no i właśnie wtedy zdecydowałem że se kupie SCA .
|
mogliscie by mi wytlumaczyc jak sie korzyta z tego kalkulatora
http://www.pskonejott.com/calc_melee.php bo jak ja cos tam probuje obliczyc o mi pisze ze cos tam 3 k godzin nie kapuje wytlumaczcie mi pls jak sie z tego korzysta ;p |
@up
Wpisujesz swój poziom skilla a obok wpisujesz ile jeszcze zostało ci do wbicia do następnego skilla. Potem na dole wpisujesz jaki skill chcesz osiągnąć i klikasz oblicz... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tyle odemnie poprawcie mnie jesli sie myle. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:32. |