![]() |
Najlepsza broń na rooku!
Szukałem, ale nie znalazłem, więc zakładam taki temat. Z jakich broni najlepiej walczyć na rooku? Z mieczy i spearów czy z clubów i luku?
|
Katana i Speary
Pozdrawiam |
Cytuj:
No i Carlin Sword tez bdb i latwy do zdobycia. Pzdr |
Mam sentyment do łuku, więc dałem Sword'n'Bow. A sam szczerze polecam kombinację "Rozsądek i Cierpliwość" ;^).
|
club i speary
najlepszy club ma ataku tyle co katana a kupisz za 50 gp =] |
club i speary.
speary są tańsze niż strzały a więcej strzelisz. club bo fajnie wygląda mace w eq |
Co prawda to prawda mace ma 16 ataku ale nie zawsze masz szanse kupna macki wiec można zawsze biec na mino hell na tak zwanego Kamikadze tzn. wbiegasz i jak najszybciej biegniesz po carlin sworda i jak Ci sie uda to wychodzisz a jak nie to padasz i sie niczym nie przejmujesz :-)
Pozdrawiam |
Zagłosowałem na miecz (katana) + speary. Nawet tarczy nie trzeba odkładać i można mieć coś na slocie dla strzał. Z tym że wiadomo, że speary zajmują dużo capa więc raczej od wyższych lvli się nosi po kilka.
|
Jak na mnie maca + speary ;P maca fajnie wygląda i jest tania a speary opłacalne bardziej od łuku i strzał
|
Katana
Proste że Katana + Spears tzw. Sword i speary B)
Antyczny |
@off.
czy te podobieństwo avatarów jest aby przypadkowe? |
Mace + Spear :)
|
Na poczatku zawsze kupuje mace za XX gp gdyz jest tania w przeciwienstwie do Katany wiec kiedy wbijam juz te skille 15/16/17 do 8/9/10 lvla i dopiero POTEM ide na katane nie ma to sensu trenic od nowa...
|
Aha oczywiscie Mace and Spears ;p
|
Ja (30 rookstayer) używam tylko bowa, czasem katany... To jest najlepsze rozwiązanie ze względu na wage i hity. Wszystko zależy od lvl...
8 lvl masz Mace 12 lvl czas na katane i speary ćwiczyć do 25 lvl na spearach +25 bow i katana (ale to od skilow zależy, jeśli masz duże skile nie będziesz miał waste :p, ponieważ będziesz szybciej zabijał to ścierwo i będzie ci się zwracało za strzały (chodzi mi tu o exp na minosach i skeletach, an reszte potworków, warto uderzać z spear/katana. |
Wpierw Carlin Sword:miecz:(TANI;kupilem za 30 gp), potem Katana:2handed:,potem katana speary i bow:kon::elf::crusader:, a na koncu(dla legendowców) SS,PD, speary i bow:crusader::elf::sword::kon:
|
Jeżeli nie brać pod uwage tego , że jest to nie możliwe i drogie to oczywiście Spike Sword i Bow ^^.
|
Sword + Speary.
Ze spearów hity większe na niższym lvl'u oraz skillu, tyle wiem. Mam 11lv rookslayera (roox. ;D) i tak jest dobrze, tylko skill 15+, żeby częściej trafiać. Słuchaj jednak TaTaskersa, wie lepiej - większe doświadczenie. =)) |
Najlepsza broń zdobyta na rooku to Katana...
Najlepsza broń (narazie) nie zdobyta to Spike Sword A ja osobiście preferuje : Katana + Spear's <Sword + Spear's> |
Zaglosowalem Na Akse bo jak walniesz potworowi w glowe mozna go przpolowic
!!! Zart wybralem tak bo sie na tym nie znam nie jestem rookerem ale zawsze umiem sie wypowiedziec na temat :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:15. |