![]() |
Błąd z Połączeniem... :/
Mam taki problem: :(wczoraj jeszcze wszystko było ok. Dzisiaj rano loguje się na konto, czekam....., czekam......, czekam i pojawił mi się komunikat: Cannot connect to a login server. Error: Connection timed out.(10060)X(. Miałem kidyś taki błąd ale tydzień temu miałem formata i napewno nie mam zarażonego komputera. Może to coś z antywirusem. Nie wiem, jakby co mam Avast. (proszę o pomoc) |
Może zapora Ci blokuje Tibie?
Start -> Ustawienia -> Panel Sterowania -> Zapora Systemowa -> Wyjątki -> Dodaj wyjątek -> Znajdź Tibie. |
Serwer przeciążony. Nic z tym nie zrobisz. Czekaj.
Albo jakiś firewall. |
Dodałem Tibię do tych wyjątków zapory i nadal wyskakuje ten Error. Chciałbym żeby servery te były przeciążone bo bym wiedział że nic nie popsułem... A co do firewalli to co to jest? bo nie znam się za bardzo.
|
......................
Cytuj:
|
Mam tylko jednego Antywira i nie mam żadnych "firewalli". Więc co robić? |
Czekać, problemy z serwerem. I nie mów mi że twój kolega może się łączyć a ty nie. To po prostu trzeba przeczekać. Pisz do nas jak nie ustąpi po 3 dniach.
PS. Jak nie masz firewalla to możesz w najbliższej przyszłości pożegnać się z kontem. Zapora ogniowa po polsku mówiąc pokazuje ci i blokuje/przepuszcza wszystko to co się dzieje na twoim łączu internetowym (w zaawansowanych wersjach także w komputerze, tj-procesy). |
Cytuj:
To znaczy nie znam się do końca na tym. Może mam. Za fridejs się odezwę. |
wszyscy mają taki problem od czasu do czasu poczekaj trochę a będzie wszystko ok zapewniam :)
|
no działa. dzięki.Jeszcze do tego przeinstalowywałem tibię i wszystko ok;)
|
A gdy ktoś posiada PACC'a to też u niego może wystąpić taki problem ??
|
tak(100 znakof)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:19. |