![]() |
Tanie serwery?
Witam wszystkich zapaleńców ;] Dawno nie grałem w Tibie , z rożnych powodów , jednak chciałbym wrócić do gry , lecz za dużo sie zmieniło i nie wiem jak i gdzie zacząć od zera . I tu sie rodzi moje pytanie , otóż mianowicie jaki serwer ma najtansze itemy (dla początkujących) lecz interesują mnie wyłącznie światy Non-PvP.
Z góry dziękuje za życzliwość i nie pisanie tekstów w stylu "najpierw poszukaj" itp bo tylko błaznów z siebie zrobicie ;] |
Harmonia.fdgfdg
|
Serio Harmonia ma najnizsze ceny?? bo gralem wlasnie tam i tak niebardzo byly niskie ;/
|
Niemieckie non-pvp (czyt. Candia, Harmonia, Refugia, Secura, Celesta, Nerana, Guardia)
|
Harmonia/Secura
|
O ile słyszałem - secura.
|
Secura ! :D
Pzdr |
to z laski swoje podajcie ceny takich rzeczy jak p.seta. k. seta i podstawowych broni , dla porównania cen ;]
|
na neranie jeszcze tak tanio nie jest, próbujemy trzymać ceny :P
|
Zdecydowanie Harmonia.
|
harmonia... o ile sie wbijesz ;) nie ma to jak ludzie ktorzy z mojego swiata grali na harmoni w kafejce... 90 minut ladowalo im sie po czym doszli na resp 10 min pograli 20 min trzeba bylo lognac a ze nie bylo pezeta to exit i dead ^^ a na drugi dzien
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tego opisu to w częsci do niego pasujesz..(2 części) Cytuj:
|
@up
blazna to tylko i wylacznie ty z siebie zrobiles i teraz ty sam z siebie robisz trola (patrz 1i2 pkt twojego 2 cytatu) I wogule skad mozesz wiedziec czy ja serio nie potrzebuje tej informacji?? Stare tematy na ten temat maja juz dawno przeterminowane informacje wiec wolalem wziasc cos swierzego. I prosze nie pisz juz takich tekstow tylko odpowiedz mi na pytanie zawarte w 1st poscie lub Spier***aj ( bez obrazy oczywiscie i nie ubnizajac tu nikomu) |
Szczerze mówiąc teraz na prawie każdym świecie npvp ceny są takie same różnią się jedynie co do poi items (jak i opłaty za sam quest).
Ja polecam Celeste oraz Refugie |
Na Refugii BOH'y to chodzą po 30/35k to chyba nie tak drogo :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. |