Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   8 lvl - Paladyn ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=173572)

Davi 04-05-2008 16:05

8 lvl - Paladyn ?

Witam
Mam paladyna na mainie 8 lvl.I teraz mam pytanie czy skillowac a moze expic?
Jak skillowac to spearami czy kamykami i na jakich stworkach?Czy expic i nie przejmowac sie skillami i na jakich stworkach?

Zaznacze ze gram na Beryli czyli gracz mi moze postawic monka .

Pzdr

SONGO43 04-05-2008 16:18

Kiedy ja gralem palkiem to po wyjsciu z rooka kupywalem kilka spearow i bieglem z nimi od razu na folde (trolle). Fajny exp,skile ida, speary starcza na dlugo.

Snagoth 04-05-2008 18:39

idz na trole do ab.. exp tam i trenuj spearami ktore Ci beda wypadac.. jak wbijesz z 50 dista to mozesz isc gdzies poexpic juz ;)

Davi 04-05-2008 18:49

A tak 100 spearow to na ile treningu na monku wystarcza?

Pzdr

SInGApOOre 04-05-2008 18:53

jaka macie przyjemnosc z robienia wszystkiego poprzez nasladowanie kogos? =\ 0-100 lvl wedlug poradnika i odpowiednich miejsc do expienia wyznaczonych przez Mr. X...

Vasudanin 04-05-2008 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SInGApOOre (Post 2038881)
jaka macie przyjemnosc z robienia wszystkiego poprzez nasladowanie kogos? =\ 0-100 lvl wedlug poradnika i odpowiednich miejsc do expienia wyznaczonych przez Mr. X...

Wiesz nikt ci nie każe grać według poradnika, ale nie po to ktoś sie męczył żeby napisać aby nikt z tego nie skorzystał. Poza tym to już indywidualna decyzja czy do 100 dojdziesz z poradnikiem czy bez =]

@top

jak już większość powiedziała idź na trolle ale nie kupuj spearów, idź na wieżę gdzie na samej górze jest witch i poszukaj dedów valkyrii i jak będziesz miał farta niedość że znajdziesz speary to być może jakis plate armor bo ktoś nie miał capa

@down
jak będzie widział valkyrie i amazonke to najwyżej poczekaj aż ktoś zabije bo to najbardziej oblegane miejsce =]

mc200 04-05-2008 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SInGApOOre (Post 2038881)

1. Nie skillować, expić
2. Skillować, a potem expić
Proszę podaj mi jakieś inne sposoby. Ty zapewne nie czytasz książek, piszesz je sam, nie czytasz instrukcji obsługi, bo co ci będzie jakiś baran narzucał co ty masz robić, przecież ty wszystko dobrze wiesz.

@up Tak i przy okazji padnie na Amazonie/Valkyrie/Witchu, bo ze skillami 10/10 raczej ich nie pokonasz.

Kyouraku 04-05-2008 21:46

Mam teraz palla :) wyszedlem z rooka nabilem 9 lvl na trollach skillujac kupilem exure :) i skillowalem spearami najpierw na ghoulu potem na monku do 64 przy 64 spearami juz nie dawalem rady wiec przerzucilem sie na kamienie... na 11 lvl'u mialem 70/61 ghoul czy amazonka padaly na hita... teraz przy 22 lvl'u mam 75 skilla i jest dobrze.. na 40 robie 80 :) czyli skill i exp caly czas :)

Davi 05-05-2008 17:04

Oki,
A na trolach to gdzie pod ab czy na flodi?

Pzdr

Davi 05-05-2008 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SInGApOOre (Post 2040681)
a co ma do h.ja mpana czy czytam ksiazki czy nie? czytam bo lubie/jak mi sie podoba recenzja i h.j ci w dupsko

wybacz ale instrukcja obslugi do dajmy przyklad telewizora to jest cos innego niz glupia gierka na ktora bachory z calego swiata wastuja kase rodzicow. tatata zaraz sie oburza dzieci i napisza ze sami na siebie zarabiaja albo ze to ich kieszonkowe.. mam to w nosie

@post jak ty robisz wszystko wedlug poradnikow to gz 4 you

Odnosnie tego postu , jestem ciekawy i chcialbym sie dowiedziec jak inni zrobia a
czy zrobie tak samo jak oni czy innaczej to juz moja sprawa.

Pzdr

Xizzy 05-05-2008 21:24

Kup trochę spearów i idź na trolle do ab. Od 50/50 możesz jechać na kamyczkach a od 70/70 możesz expić ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:18.